Image and video hosting by TinyPic

27 July 2012

sedihnyaaaa~

td kan i kata nk g mid valley kan,
now i masih kat opis sbb dh kena tinggal
ngan kawan opis yg nk g,selalu hari jumaat opis x busy,
tapi harini busy yg hamat pulak.nanti kalau i tiba tiba hilang,
lain pulak jd nya kan,so now tgh bersedih,xde mood dh nk buat
apa apa.kalau skrg ni i dh sampai mid valley,belek belek baju
baby mst best kan! huaaaaaa~

selalu mcm ni taw,bila dh beriye nk g,
mst tiba tiba ada halangan kan.

tapi x pelah,myb ada hikmah nya x g awal awal kot.
mst dh ramai kat midvalley skrg kan! huuuuaaaaaaaaa
nangesssssssssssssssssssssssssssssssssss~


p/s : sape tau ramadhan buffet yg best kat ipoh??? Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. harini dah start baby expo ek rara..?? alaaaa..apesal tak tau nih...

    ReplyDelete
  2. sy nak gi tapi suami tak bagi sbb jauh..yela sy kat JB kan.kalau nak tunggu masa ekspo kat JB ni,oktober nanti baru ada.masa tu tengah dalam pantang.uwaaaa..

    ReplyDelete
  3. Xmo sedih2 ye ibu. Ada hikmah tu kena tinggal, baby suruh ibu berehat.

    ReplyDelete
  4. alaaaa..sedihnya. sabar ye wak. nnt ade kesempatan esok lusa pegilah ye :)

    ReplyDelete
  5. CIANNYAA... SABAR OK.. NANTI PENAT LAK.. CIAN BABY.. :)

    ReplyDelete
  6. alalala...sedehnye rara.....sabar yeh...

    ReplyDelete
  7. ololoo siannn dia.. takpe2 g next week ey :)

    ReplyDelete
  8. tgh pujuk mak.. sok nak ikut g bandar.. nak shopping baju baby Aisya.. hehehe..

    lama x kuar umah dah.. fuh~

    ReplyDelete
  9. laaa..kena tinggal..kesiannya..takpe la..dulukan mana yg penting..next friday pi..ok?

    ReplyDelete
  10. sabar2.. nanti g ngan encik hubby..

    ReplyDelete
  11. alololo...tak dpt shopping baju baby ye..takpe eok gi lenjan midvalley sampai malam..hehe

    ReplyDelete
  12. ooo nak gi baby expo ehh..
    esok la pergi. ada lagi kan..

    ReplyDelete
  13. Jgn sedih Rara, esok ajak hubby g sane.

    =D

    ReplyDelete
  14. xpe mesti ada hikmahnya tu..pegi weekend je la,tp mesti ramai org

    ReplyDelete
  15. aloor ciann nye dia ..
    x perlah dikk
    lain kali gi pulak ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com