27 July 2012

sedihnyaaaa~

td kan i kata nk g mid valley kan,
now i masih kat opis sbb dh kena tinggal
ngan kawan opis yg nk g,selalu hari jumaat opis x busy,
tapi harini busy yg hamat pulak.nanti kalau i tiba tiba hilang,
lain pulak jd nya kan,so now tgh bersedih,xde mood dh nk buat
apa apa.kalau skrg ni i dh sampai mid valley,belek belek baju
baby mst best kan! huaaaaaa~

selalu mcm ni taw,bila dh beriye nk g,
mst tiba tiba ada halangan kan.

tapi x pelah,myb ada hikmah nya x g awal awal kot.
mst dh ramai kat midvalley skrg kan! huuuuaaaaaaaaa
nangesssssssssssssssssssssssssssssssssss~


p/s : sape tau ramadhan buffet yg best kat ipoh???

16 comments:

aTy _faRed~ said...

harini dah start baby expo ek rara..?? alaaaa..apesal tak tau nih...

fifi tiez said...

sy nak gi tapi suami tak bagi sbb jauh..yela sy kat JB kan.kalau nak tunggu masa ekspo kat JB ni,oktober nanti baru ada.masa tu tengah dalam pantang.uwaaaa..

Hana Soffelia said...

Xmo sedih2 ye ibu. Ada hikmah tu kena tinggal, baby suruh ibu berehat.

Sue-Rya Qistina said...

alaaaa..sedihnya. sabar ye wak. nnt ade kesempatan esok lusa pegilah ye :)

mama aleen said...

CIANNYAA... SABAR OK.. NANTI PENAT LAK.. CIAN BABY.. :)

Aeen said...

alalala...sedehnye rara.....sabar yeh...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xde rezeki la tu kan..sbr ea kak..

Ardini Humaira said...

ololoo siannn dia.. takpe2 g next week ey :)

mOoN said...

tgh pujuk mak.. sok nak ikut g bandar.. nak shopping baju baby Aisya.. hehehe..

lama x kuar umah dah.. fuh~

SURIA AMANDA said...

laaa..kena tinggal..kesiannya..takpe la..dulukan mana yg penting..next friday pi..ok?

miss she said...

sabar2.. nanti g ngan encik hubby..

AnneRaini said...

alololo...tak dpt shopping baju baby ye..takpe eok gi lenjan midvalley sampai malam..hehe

izla said...

ooo nak gi baby expo ehh..
esok la pergi. ada lagi kan..

faraherda. razalan said...

Jgn sedih Rara, esok ajak hubby g sane.

=D

mama aryan said...

xpe mesti ada hikmahnya tu..pegi weekend je la,tp mesti ramai org

ieda said...

aloor ciann nye dia ..
x perlah dikk
lain kali gi pulak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...