Image and video hosting by TinyPic

18 July 2012

ww : ibuu 31weeks


yeay! sok dh masuk 31weeks,
pic ni fresh taw,baru amik kejap td.
demok kan? korg jgn lah caye ngan pic pic aku
yg nmpk mcm kurus tu,ni pic sebenar aku.
lihat lah badan n pipi tu.

fuhhhhh naik mcm apam beras kan.
hehehe.xpelah,janji baby ibuu sihat! Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

47 comments:

  1. tak sabar sgt dah tu nak dpt baby kan... jg kesihatan elok2...

    ReplyDelete
  2. bile akak peknen..akak tmbh chomel la..:)

    ReplyDelete
  3. demok2 pn cumel ok...x pe demok, janji baby sihat n selamat...;)

    ReplyDelete
  4. kiut jer ibu. xpe demok pon, demok sbb ade baby hehe

    ReplyDelete
  5. baju tu kot nmpk rara gemok...pape pun..still cute lar...:)

    ReplyDelete
  6. xpe, lepas bersalin blh diet.yg penting rara n baby sihat. :)

    ReplyDelete
  7. comelnya ibu ni.. takpe, lepas bersalin diet lah! he3

    ReplyDelete
  8. muke menten licin..okla tu.. nnt pas pantang msti turunlaa

    ReplyDelete
  9. wahhh~ comei betui ko ... mesti baby pon comei nnt :)

    ReplyDelete
  10. Ibu Comel..
    xpe..makin kembang makin comel..
    ayat utk diri sendiri gak..haha

    ReplyDelete
  11. eh,kita beza sminggu jer kan?sok sy genap 30 minggu.tp rara nampak besar..perut pun besar.perut sy kecik je, badan memang besar sejak azali.. :)

    ReplyDelete
  12. hehe...besarrrr sgt....ala biase lah...peknen mmg badan akan mbesar...hihi...*teringat mse oeknen dlu..*

    ReplyDelete
  13. wah..rara..naik betul ye..tp xpe..still comel la!

    ReplyDelete
  14. Takpe rara..pas bersalin nanti boleh pasang body semula :)
    Semoga selamat & dipermudahkan segala urusan..amin

    ReplyDelete
  15. xpe..demi anak gemuk pon xpe..nanti dah keluar bby toh slim world la balik..:)

    ReplyDelete
  16. xpe..lps deliver mesti akn slim blk

    ReplyDelete
  17. tak lama dah la ni.. tunggu masa ja nk bersalin. semoga selmat semuanya ya..

    ReplyDelete
  18. semoga baby dan mummy dia sentiasa sihat:))

    ReplyDelete
  19. comel jer..semoga kandungan sihat2 jer ye sehingga melahirkan..

    ReplyDelete
  20. Apam beras pun takpa yang penting tetap comelll ;)

    ReplyDelete
  21. wah mmbesar dgn jayanya..mila pun mesti camtu nnti..huk

    ReplyDelete
  22. olo tomei tomeiiii!

    take care rara dear...
    akak doakan semuanya baik2 ajer...

    ReplyDelete
  23. demok2 pun sis rara masih comel lg..
    hikhik.. ^___^

    ReplyDelete
  24. berapa dah berat rara??
    akak pi klinik isnin lepas boleh pulak berat turun sekilo.aduhai...
    rasanya makan banyak dah minggu lepas sebab akak nak berat naik dalam sekilo lebih minggu lepas.last2 berat turun.suami kata mungkin akak stress sebab fikir pasal baby terlampau aktif tu.jadi akak rasa rara ni mungkin berat naik sebab jiwa tak de stress..hahahah

    ReplyDelete
  25. ala, biasala.. mengandung kan.. tapi, mantain cun :)

    Semoga semuanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  26. amboi2 ... memang bambam ! .. bambam berisi x per dik ekkeek
    nie bambam x bersisi nie sadisss ekekek ;)

    ReplyDelete
  27. moga ibu dan baby dalam kandungan sihat2 saja...

    comel apa ibu mengandung ni, tak nampak gemuklah, tp tu comel tau!

    ReplyDelete
  28. cumil pe bile tgok ibu ngandong..sweet jer..

    ReplyDelete
  29. alahai cutenye ibu ni...x gemok pn, comel je :)

    ReplyDelete
  30. waaa semangat nye akak..chubby hihi..
    tapi comel

    ReplyDelete
  31. alaa, ni y rs nk preggy lg ni.. ;p

    ReplyDelete
  32. mok mok tapi hepi tak pe kak. :)

    nanti dah ada baby dah boleh kurus semula. :))

    ReplyDelete
  33. hot mama! hehehe.. semoga selamat berslain yer kak :)

    ReplyDelete
  34. takpe kak, lepas bersalin maintain badan balik. hehe

    ReplyDelete
  35. As salam Mummy Rara,

    Normal gemuks masa preggy nnt leh slim balik... So cute honestly! Take care :))

    ReplyDelete
  36. dah 8 bulan ye rara..kejap je rasa..
    tak pe la bagai di pam pam..asal anak dan ibu sihat...

    ReplyDelete
  37. bambam ke tak ke, mommy pegnen mesti cute...

    ReplyDelete
  38. demok pun comell....akak doakan rara akan dipermudahkan nanti.
    (err....first time boleh komen kat blog rara ni dari opis...huhu..)

    ReplyDelete
  39. yeahhh... ade kenangan perut boolat yg comell.. :)

    ReplyDelete
  40. tomeyyy yer diaaaaa....santik baju rara...so sweet jek...ehehhe mesti selesa kan baju keje rara pakai...:D semoga rara happy celalu tau...

    ReplyDelete
  41. alolo tomelnya..baby boy ke baby gurl agaknye ni =)

    ReplyDelete
  42. cun baju...:) muker rara langsng tak berubah kan..maintain jer cun...:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com