18 July 2012

ww : ibuu 31weeks


yeay! sok dh masuk 31weeks,
pic ni fresh taw,baru amik kejap td.
demok kan? korg jgn lah caye ngan pic pic aku
yg nmpk mcm kurus tu,ni pic sebenar aku.
lihat lah badan n pipi tu.

fuhhhhh naik mcm apam beras kan.
hehehe.xpelah,janji baby ibuu sihat! Amin.

47 comments:

careno said...

tak sabar sgt dah tu nak dpt baby kan... jg kesihatan elok2...

LubLy said...

bile akak peknen..akak tmbh chomel la..:)

Cik Awin said...

demok2 pn cumel ok...x pe demok, janji baby sihat n selamat...;)

Bazilah (^0^) said...

kiut jer ibu. xpe demok pon, demok sbb ade baby hehe

Aeen said...

baju tu kot nmpk rara gemok...pape pun..still cute lar...:)

LiNdaBlogshop said...

xpe, lepas bersalin blh diet.yg penting rara n baby sihat. :)

mas saari said...

comelnya ibu ni.. takpe, lepas bersalin diet lah! he3

Munnafendy said...

tetap comel la rara...hihi

Syazlina Khairuddin said...

comels la ibuu =)

Cik Tqah said...

muke menten licin..okla tu.. nnt pas pantang msti turunlaa

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ comei betui ko ... mesti baby pon comei nnt :)

Riana said...

Ibu Comel..
xpe..makin kembang makin comel..
ayat utk diri sendiri gak..haha

fifi tiez said...

eh,kita beza sminggu jer kan?sok sy genap 30 minggu.tp rara nampak besar..perut pun besar.perut sy kecik je, badan memang besar sejak azali.. :)

Wawa said...

hehe...besarrrr sgt....ala biase lah...peknen mmg badan akan mbesar...hihi...*teringat mse oeknen dlu..*

izla said...

berseri je ibu!!

Shakina Farhan said...

wah..rara..naik betul ye..tp xpe..still comel la!

CikPuanHaLia said...

Takpe rara..pas bersalin nanti boleh pasang body semula :)
Semoga selamat & dipermudahkan segala urusan..amin

anismelon said...

xpe..demi anak gemuk pon xpe..nanti dah keluar bby toh slim world la balik..:)

KhaiRin : anies said...

xpe..lps deliver mesti akn slim blk

Zaza said...

tak lama dah la ni.. tunggu masa ja nk bersalin. semoga selmat semuanya ya..

laskar pelangi said...

semoga baby dan mummy dia sentiasa sihat:))

fieda said...

comel jer..semoga kandungan sihat2 jer ye sehingga melahirkan..

Myra Jay said...

Apam beras pun takpa yang penting tetap comelll ;)

puan.mila said...

wah mmbesar dgn jayanya..mila pun mesti camtu nnti..huk

InaAchik said...

olo tomei tomeiiii!

take care rara dear...
akak doakan semuanya baik2 ajer...

Anne Nurain said...

demok2 pun sis rara masih comel lg..
hikhik.. ^___^

diana said...

berapa dah berat rara??
akak pi klinik isnin lepas boleh pulak berat turun sekilo.aduhai...
rasanya makan banyak dah minggu lepas sebab akak nak berat naik dalam sekilo lebih minggu lepas.last2 berat turun.suami kata mungkin akak stress sebab fikir pasal baby terlampau aktif tu.jadi akak rasa rara ni mungkin berat naik sebab jiwa tak de stress..hahahah

ros_reeza said...

ala, biasala.. mengandung kan.. tapi, mantain cun :)

Semoga semuanya berjalan lancar ye..

ieda said...

amboi2 ... memang bambam ! .. bambam berisi x per dik ekkeek
nie bambam x bersisi nie sadisss ekekek ;)

~ yus ~ said...

moga ibu dan baby dalam kandungan sihat2 saja...

comel apa ibu mengandung ni, tak nampak gemuklah, tp tu comel tau!

Suhana Shuib said...

cumil pe bile tgok ibu ngandong..sweet jer..

~ NANA ~ said...

alahai cutenye ibu ni...x gemok pn, comel je :)

cik najihah said...

waaa semangat nye akak..chubby hihi..
tapi comel

Ajan said...

alaa, ni y rs nk preggy lg ni.. ;p

siti kektus said...

mok mok tapi hepi tak pe kak. :)

nanti dah ada baby dah boleh kurus semula. :))

Cik tikah said...

hot mama! hehehe.. semoga selamat berslain yer kak :)

shedameor said...

takpe kak, lepas bersalin maintain badan balik. hehe

Marya Yusof said...

As salam Mummy Rara,

Normal gemuks masa preggy nnt leh slim balik... So cute honestly! Take care :))

Yaya Azura aka Naz Azra said...

dah 8 bulan ye rara..kejap je rasa..
tak pe la bagai di pam pam..asal anak dan ibu sihat...

CikPuan Ira said...

ibu comel ;)

msredcheesecake said...

bambam ke tak ke, mommy pegnen mesti cute...

yana halim said...

demok pun comell....akak doakan rara akan dipermudahkan nanti.
(err....first time boleh komen kat blog rara ni dari opis...huhu..)

cikpingu said...

yeahhh... ade kenangan perut boolat yg comell.. :)

shaFazie said...

bakal ibu nie ttp comel:D

With Julia said...

tomeyyy yer diaaaaa....santik baju rara...so sweet jek...ehehhe mesti selesa kan baju keje rara pakai...:D semoga rara happy celalu tau...

imie fatiema © said...

alolo tomelnya..baby boy ke baby gurl agaknye ni =)

aTy _faRed~ said...

cun baju...:) muker rara langsng tak berubah kan..maintain jer cun...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...