Image and video hosting by TinyPic

01 August 2012

Dr Halina Preggy lagi?

wahhhhh rasa teruja nk share benda ni,
td i terbukak entry baru Dr.Halina,
dye kata dye nk bgtau surprise,
rupanya dye preggy,dh 3 bulan.
wahhhhh nmpk nya Bella akan ada adik lg.

i mmg x pernah terlepas baca setiap
entry Dr.Halina,mmg best sgt! even ringkas,
tapi FUN!

korg g lah jenguk blog dye,heee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. wah..seronoknya. tahniah buat beliau! mesti comel mcm kakaknya juga :D

    ReplyDelete
  2. seronoknya. tak jauh beza la kan anak dia umur nanti hehe

    ReplyDelete
  3. salam pkenalan...tahniah dr halina

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...rezeki.anak dia pun hmpr sebaya syafiq.mmg seronok nk dpt baby lg.jeles lak dgr

    ReplyDelete
  5. a'ah juju pun dh baca entry beliau selalu..best kan rara..tahniah sgt2 sbb bella nak dpt adik dh pun....yeppi :)

    ReplyDelete
  6. saya pon follow blog dia jugak..
    tetiba terasa nak preggy lagi..huhu

    ReplyDelete
  7. seronok kan bila jadi ibu ni. tak sabar. hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. rezeki Allah kurniakan :)

    ReplyDelete
  9. tikah tahu dia prgnant sebab suami dia announce akt fb :)

    ReplyDelete
  10. lame betol tak singgah sini..
    rara sehat?
    tahniah untuk Dr Harina..

    ReplyDelete
  11. rara, mun bru baca td.syok laaa....tak sabar nye nk ada baby,..nk masak sume resipi beby B..hihi :)

    ReplyDelete
  12. 3D Rose Lace MURAH!

    Assalammualaikum wbt....menjemput anda ke blog&online shop saya


    1 Row Lace Rose untuk dijahit pada tudung bawal atau tudung sarung
    dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya http://lace-rose-murah.blogspot.com
    Order boleh dibuat terus ke online shop.

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


    atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com

    ReplyDelete
  13. mmg baca blog dia.. best kan.. harap2 tercpaila impian dorang nak anak ramai..

    ReplyDelete
  14. produktif benar Dr halina ni kan... Alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  15. tahniah buat dia
    kecik lagi bella tuu kan
    hurmmm ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com