01 August 2012

Dr Halina Preggy lagi?

wahhhhh rasa teruja nk share benda ni,
td i terbukak entry baru Dr.Halina,
dye kata dye nk bgtau surprise,
rupanya dye preggy,dh 3 bulan.
wahhhhh nmpk nya Bella akan ada adik lg.

i mmg x pernah terlepas baca setiap
entry Dr.Halina,mmg best sgt! even ringkas,
tapi FUN!

korg g lah jenguk blog dye,heee.


19 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wah..seronoknya. tahniah buat beliau! mesti comel mcm kakaknya juga :D

cha said...

seronoknya. tak jauh beza la kan anak dia umur nanti hehe

Saya Disini said...

salam pkenalan...tahniah dr halina

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alhamdulillah...rezeki.anak dia pun hmpr sebaya syafiq.mmg seronok nk dpt baby lg.jeles lak dgr

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh teruja!

With Julia said...

a'ah juju pun dh baca entry beliau selalu..best kan rara..tahniah sgt2 sbb bella nak dpt adik dh pun....yeppi :)

izla said...

saya pon follow blog dia jugak..
tetiba terasa nak preggy lagi..huhu

cik najihah said...

teruja kan..
besnye

aTy _faRed~ said...

aty pon suker bace blog die.:)

shedameor said...

seronok kan bila jadi ibu ni. tak sabar. hehe

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. rezeki Allah kurniakan :)

Cik tikah said...

tikah tahu dia prgnant sebab suami dia announce akt fb :)

Farah Shamsudin said...

lame betol tak singgah sini..
rara sehat?
tahniah untuk Dr Harina..

Munnafendy said...

rara, mun bru baca td.syok laaa....tak sabar nye nk ada baby,..nk masak sume resipi beby B..hihi :)

nur ezqy said...

3D Rose Lace MURAH!

Assalammualaikum wbt....menjemput anda ke blog&online shop saya


1 Row Lace Rose untuk dijahit pada tudung bawal atau tudung sarung
dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya http://lace-rose-murah.blogspot.com
Order boleh dibuat terus ke online shop.

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

miss she said...

mmg baca blog dia.. best kan.. harap2 tercpaila impian dorang nak anak ramai..

KhaiRin : anies said...

rezeki tu!

Miss Sunshine said...

produktif benar Dr halina ni kan... Alhamdulillah.. =)

ieda said...

tahniah buat dia
kecik lagi bella tuu kan
hurmmm ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...