Image and video hosting by TinyPic

29 August 2012

Gangnam Style Fenomena!

mmg fenomena,seyes fenomena,sekelip mata je aku rasa.
aku tgk video ni masa otw balik KL jumaat lepas.tu pon suami yg
tunjukkan video ni.dye suka sgt sbb kawan dye suka.mula aku tgk,

" hmmm lagu apa ni,xminat pon.penyanyi pon gemuk,xhensem "

hahaha.mmg aku gelak je tyme mula tgk,tp lepas keesokkan hari,
aku tgk ramai pulak org post kat fb pasal Gangnam Style ni.
and makin hari makin banyak,dan sampai hari ni,jd topik pagi kat Hot Fm,

sampai kalau Hot Fm pon cover lagu ni mmg hebat ah.
smlm petang pon lagu ni dh kua kat radio.mmg fenomena.

dan pg td FBI kata sampai PM kita pon tanya,
apa yg hebat pasal video neh! hahahaha.

bg aku lagu ni xde yg hebat sgt,biasa biasa je.cuma org yg dh berumur,
kalau dgr mst dorg x suka sgt,mybe bukan taste dorg,tapi bg aku pulak,
bila dh banyak kali dgr,jd best and jd suka.hehehe.teruk kan.

tgk dgn cara tarian dye yg sgt bongok tu,aku jd nk gelak,
even rasa mcm ada unsur unsur lucah sket cara dorg joget tu kan.
tapi mmg best.

selalu bila kite tgk korea,kita akan impikan penyanyi yang macho
and hensem and pandai menari kan.tp bila tgk PSY ni,dye gemuk,
xpandai menari dan x stylo.hahahaha.tp besttttt!

kalau korg belum tgk lg,g lah tgk.bestttttt! tapi lain org lain pendapat kan.
terpulang kepada citarasa masing masing ye.hehehe.

yang parody gangnam style raya ni pon best.tgk lah =)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. hahaha..mmg mcm agak lcah cket la...hubby dr ari tu duk suruh tgk, tp asek lupe je...pagi ni baru layan...memule tgk, ape yg istimewa sgt smpai hubby duk push2 tgk....bile tgk 2 3 kali baru rase mcm, layan gak laaaa....:p

    ReplyDelete
  2. 1st time i tengok pun cakap benda yang sama "penyanyi gemuk, tak handsome..hihihi"

    Dekat office i ni, TAK habis-habis pasang video "Gangnam Style" lepas tu gelak ramai-ramai

    ReplyDelete
  3. haha..mmg tah apa2 je..lain citarsa kan..ngeh2..

    ReplyDelete
  4. ok, mmg best tgk tp gangnam tu apa ya? Tarian yg mereka buat tu di panggil gangnam ya? Kelakar pun ada tapi sweet....hehe

    ReplyDelete
  5. syaz pon baru tgk video gangnam rye nie smlm..hehe..pg nie plak brmai2 org kt blog post pesal nie..mmg fenomena..hihi

    ReplyDelete
  6. ain pon tak tgk lagi rara..td dgr kt hotfm..so jap2 lg kena tgk la..hehehe

    ReplyDelete
  7. Fenomena ke? Nak tengok jugaklah.... Kalau rara takcakap, memang taktahu... hihiihi

    ReplyDelete
  8. tu lah, tak hensem pun PSY tu.. tapi kelakar jadi seronok tgok dia menari

    ReplyDelete
  9. serius akak tak minat langsung.. apa lah yang diaorang suka sangat!

    ReplyDelete
  10. tadi try tengok sikit..
    pastu terus tak tengok sebab rasa tak best...
    nak try tengok lagi lepas ni.. hihi

    ReplyDelete
  11. i pun baru semalam tengok.sbb nak tau apa yg best sangat..boleh la layan wpun cam blur sikit..hehe

    ReplyDelete
  12. sy tengok pun tergelak..
    kelakar lah dorang menari

    ReplyDelete
  13. mula2 tengok tak suka.. tapi, dah suka pulak sekarang :) hihihi

    ReplyDelete
  14. aty ni selalu ketinggalan...tadi dengar hot.fm baru tau fenomena nih..huhu...

    ReplyDelete
  15. kite pon sampai cari kt youtube ape ke benda gangnam style ni. hohoo

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com