Image and video hosting by TinyPic

01 August 2012

Hello August! im glad to see u.


ececceehhhh pagi pagi dh nk speaking  london kan.
hehehe.xpelah,pg ni bulan baru,bulan ogos,bulan kemerdekaan.
kena lah ada semangat kemerdekaan kan.

i suka bulan ogos,hee xtau knp maybe sbb lepas bulan ogos
masuk bulan september,bulan september lak baby nk kua.hehehe.
so tu yg i suka bulan ogos.and ogos,please be nice to me ok.
hope kita boleh coop dgn baik ya!

harini masuk ramadhan ke 12,
Alhamdulillah belum tinggal puasa lg.
syukur sgt! nk sgt puasa penuh tahun ni.

nk masuk 33weeks ni sape ada rasa cm i rasa.
badan rasa lemah je,sendi sendi cm lemah.
suami kata kalau x larat jgn puasa,tp i rasa lemah lemah ni
bukan sbb puasa,sbb nk masuk 9 bulan dh kot.

i penah baca kat mana ntah,
bila dh nk dekat dekat bersalin,alah mcm masa mula mula
preggy akan dtg balik.sama mcm apa yg i lalui skrg ni.
masa i mula2 preggy dulu badan lemah je,asek nk baring 
tido je,now pon mcm tu lah.kena tido lebih sket.
hehehe.tp bila dh puas tido ok lah.

mcm mcm peel kan!
tp nk buat cane,sbb tu lah org preggy ni manja.
hehehe,tapi x manja mana pon bila kena jugak berdikari
bila suami jauh.tapi x pe,setiap yg berlaku ada hikmahnya.


21 comments:

Siti Nursyamimi said...

betul lah..sy yg 32 weeks ni pn asyik nak tdo je keje..kdg2 kat ofis pn leh trlelap kjap..hehe..mmg xlarat sgt rse..

LiNda said...

Linda pun suke ogos..hehe,excited nih. Kejap je rara da nk 9 bulan ye. waahh, x sbar nk tunggu rara jr.Linda doakan rara n baby sihat sokmo.:)

::EIDA:: said...

Ida pun suka Ogos.. sbb raya dah nak dekat.. itu je.. hahahahhaa

aTy _faRed~ said...

1st august...friendship days...hepi friendship days rara...:)

:: Mrs.Eady :: said...

tak pernah kene alahan..

fifi tiez said...

sy dah start cramp dah.kena minum susu banyak2 pasni.jaga diri ye rara..

With Julia said...

Dear rara,
salam 1 ogos 2012
cpt kan masa berlalu hehhehe xlama lg dh nak raya..hari2 tgk kalender...best dpt puasa setakat neh x tinggalkan dear...moga Allah beri kekuatan dalaman dan luaran utk kita semua ye dear...take care

MizzTina said...

akak pun xsbr nk tgk baby..

Asz Miza said...

I suka august sebab my birthday on august + nak baby keluar on august jugak..hahaha..:D

Puan Ira said...

xsabar tgk bb ibu rara ;)

mas saari said...

akak pun alhamdulillah, tak tinggal lagi puasa!

aimi said...

wah bln 9 baby kuar ek.... x sbr nk tgk baby akk.. =)

take care ye akk

mia-ina said...

rara..mia msk 9 bulan ni...x larat nk bergerak ja bw perut besar ni..hehe...pose msh kuat..cuma byk nk kena rest agr maintain berthn

izla said...

masa mcm ni, rasa lambat sangat hari berlalu kan..

SURIA AMANDA said...

suka ogos sbb banyak cuti....

Prettywrite said...

dugaan..takper tak lama dah baby nak kuar..:)

Gadis said...

haah la..
mmg same je kiter rase..hihihi

cik najihah said...

akak..nnt jangan lupe share mcm mane rase dpt baby ye,,x sabarnye

KhaiRin : anies said...

utk thn ni mmg la suka bln ogos sbb...nk rayaaaa

diana said...

akak pun sama..
bila dah duduk,nak berdiri rasa malas.bila berdiri kaki rasa lenguh je..tambah2 bila kepala baby dah dok bawah ni..lagi la rasa berat je nak bejalan.bejalan pun sambil angkat perut.lebih suka baring2 je..:0

Aeen said...

aeen pulak..tido mcm xpenah puas..da tido awal pun..lps bgn..rase nk tdo lg...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...