29 August 2012

ibuu boyot 2 dan 3 Syawal

raya ke 2 i mcm biasa je,berjalan kesana kemari wif mum n siblings,
suami pulak pg pg raya ke 2 tu dh balik kelantan sbb sepupu nya kawen.
so sorg sorg lah di hari raya ke 2,sedihhh,tapi apa kan daya,suami dh janji,
raya ke 3 dye akan balik secepat mungkin! heeee.

dlm perjalanan suami balik ke kelantan boleh pulak
belt dye putus,i risau sgt.hmm tu lah dugaan kan,bila tyme raya,
tyme tu lah kete nk rosak,itu nk putus,ini putus,but nasib suami x pape,
katanya lah,dye mmg suka nk bg i sedap hati je,jgn risau.
tapi i tau,suami i boleh take care diri sendiri.and suami selamat
sampai kelantan nk dekat mlm,pg bertolak,mlm baru sampai.
dh lah x mkn satu hapah pon masa bertolak tu.sian suami.


i pulak,raya ke dua tu beraya umah sedara mara je,
xlarat sgt nk kesana kemari,tu pon i suruh adik lelaki i yg drive.
perut dh mula sakit masa tu.jalan pon slow je,boleh pulak rumah
sedara yg kami g tu umah flat.huh mmg mendapat lah kan ibuu naik tangga.
tingkat 4 oke! fuhhhhh mencabar hati nurani btol lah kan.hehehe.

lepas g 2 3 rumah kami pon balik lah.tu pon dh nk mlm,
cepat sgt masa berlalu,rasa baru g 2 3 rumah je,then dh nk malam.


raya ke 3 pulak nenek sedara i buat open shop.hehehe
means,kedai dye punya open house,nenek i baru bukan kedai kat
simpang pulai,sape yg duk ipoh tu tau lah kot! heee.singgah lah nt yek!

masa kami sampai ptg tu makanan sume dh xde,
sadis,rupanya dorg dh mula pg pg lg.kami x tau pulak.
nk dekat kul 3pm baru smapi.dtg dtg mkn mee je.ok lah wat lapiklapik perut.

lepas mkn mkn,balik! hehehe,sbb i dh xlarat.so far raya tahun ni mmg
kurang sgt berjalan,sbb xberdaya.maybe tahun depan boleh berjalan sakan
lg bila Princess dh keluar.heee.




sekian! layan lah pic ibu di hari raya ni eh.
sok nk masuk 37week dh.heee yippieee suke!

24 comments:

MizzTina said...

tetap melaram..

ros_reeza said...

cantiknya ibu mengandung di pagi Syawal :)

:: Mrs.Eady :: said...

pasangan hensem & cute :) suke nyer tgk kamu berdua.... :)

~ NANA ~ said...

ibu boyot yg sgt2 berseri muka tu :)

ieda said...

boyot2 pun comel je adik akk melaram .. suke tgk ..

yelah rara , bila tgh ngandung nie nak berjalan agak terhad .. sakit perut kan .. kalau akk selalu rasa menekan je .. yelah bb besar ..

harap2 dipermudahkan buat rara nanti ;)

Riana said...

larat plak naik flat tu..yana yg baru 28months ni da mcm2 karenah semua xlarat..hahahaha..yeah..baby rara da xsabar2 la tu nak kuar kan..bestneyrrr

baby lydia said...

betmbah seri2 sejak berbadan dua ni..

::EIDA:: said...

Gojes meletop ibu boyot ni! =)

cikpuanputeri said...

comel je tengok..hee. takecare dear!

ct kektus said...

dah week 37, dah tak lama lagi lah akak nak bersalin kan. hehe


bile princess dah kuar, komfem raya habis-habisan tahun depan. :D

shaFazie said...

bakal ibu tk lama lg...rara ttp cute

cik fadh said...

mommy gojesss ! huhu

Liyana said...

ttp berseri boyot2 pun... :)

rindunye perut boyot dulu... hehe

msredcheesecake said...

cun la ibu mengandung ni.... berseri je muka... dah dekat time dah... take care k...

Wawa Yusoff said...

glowing betul muka ibu ni.. santek! :)

arein said...

alolo. comel ! seri mngandung tu nmpk di wajah.. pnt tp mampu tersnyum ;)

safiyyah osman said...

ibu boyot y cun!!!cantiknyaaaaa dia :)

:)

Miss Sunshine said...

bila perut dah besar, nak jalan banyak pun tak boleh kan...
same lah kite.. kadang2 tu jalan.. pastu berhenti kejap sebab sakit kat bahagian bawah...
hehe.. yang penting tetap bergaya jelita.. hehe

cha said...

Walaupun bulat tetap comel tau ^_^

Asz Miza said...

Pehh..memang bergaya habis kot Rara raya kali ni..nampak gojes gile walaupun dah memboyot gitu..glowing tauu tak. :)Takpe kalau naik turun naik turun tangga cepat la bersalin n senang. :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cute rara...baby mesti cute cam mamanya..

najihahfara said...

boyot2 pun tetap cantik akak sy ni hihi

ir yien 9897 said...

akk cantikkk.. :)

CikPuanHaLia said...

Alololo..cantiknya ibu mengandung ni. Seri dari anak tu campur ngan kecantikan ibu dia.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...