Image and video hosting by TinyPic

29 August 2012

ibuu boyot 2 dan 3 Syawal

raya ke 2 i mcm biasa je,berjalan kesana kemari wif mum n siblings,
suami pulak pg pg raya ke 2 tu dh balik kelantan sbb sepupu nya kawen.
so sorg sorg lah di hari raya ke 2,sedihhh,tapi apa kan daya,suami dh janji,
raya ke 3 dye akan balik secepat mungkin! heeee.

dlm perjalanan suami balik ke kelantan boleh pulak
belt dye putus,i risau sgt.hmm tu lah dugaan kan,bila tyme raya,
tyme tu lah kete nk rosak,itu nk putus,ini putus,but nasib suami x pape,
katanya lah,dye mmg suka nk bg i sedap hati je,jgn risau.
tapi i tau,suami i boleh take care diri sendiri.and suami selamat
sampai kelantan nk dekat mlm,pg bertolak,mlm baru sampai.
dh lah x mkn satu hapah pon masa bertolak tu.sian suami.


i pulak,raya ke dua tu beraya umah sedara mara je,
xlarat sgt nk kesana kemari,tu pon i suruh adik lelaki i yg drive.
perut dh mula sakit masa tu.jalan pon slow je,boleh pulak rumah
sedara yg kami g tu umah flat.huh mmg mendapat lah kan ibuu naik tangga.
tingkat 4 oke! fuhhhhh mencabar hati nurani btol lah kan.hehehe.

lepas g 2 3 rumah kami pon balik lah.tu pon dh nk mlm,
cepat sgt masa berlalu,rasa baru g 2 3 rumah je,then dh nk malam.


raya ke 3 pulak nenek sedara i buat open shop.hehehe
means,kedai dye punya open house,nenek i baru bukan kedai kat
simpang pulai,sape yg duk ipoh tu tau lah kot! heee.singgah lah nt yek!

masa kami sampai ptg tu makanan sume dh xde,
sadis,rupanya dorg dh mula pg pg lg.kami x tau pulak.
nk dekat kul 3pm baru smapi.dtg dtg mkn mee je.ok lah wat lapiklapik perut.

lepas mkn mkn,balik! hehehe,sbb i dh xlarat.so far raya tahun ni mmg
kurang sgt berjalan,sbb xberdaya.maybe tahun depan boleh berjalan sakan
lg bila Princess dh keluar.heee.




sekian! layan lah pic ibu di hari raya ni eh.
sok nk masuk 37week dh.heee yippieee suke!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. cantiknya ibu mengandung di pagi Syawal :)

    ReplyDelete
  2. pasangan hensem & cute :) suke nyer tgk kamu berdua.... :)

    ReplyDelete
  3. ibu boyot yg sgt2 berseri muka tu :)

    ReplyDelete
  4. boyot2 pun comel je adik akk melaram .. suke tgk ..

    yelah rara , bila tgh ngandung nie nak berjalan agak terhad .. sakit perut kan .. kalau akk selalu rasa menekan je .. yelah bb besar ..

    harap2 dipermudahkan buat rara nanti ;)

    ReplyDelete
  5. larat plak naik flat tu..yana yg baru 28months ni da mcm2 karenah semua xlarat..hahahaha..yeah..baby rara da xsabar2 la tu nak kuar kan..bestneyrrr

    ReplyDelete
  6. betmbah seri2 sejak berbadan dua ni..

    ReplyDelete
  7. comel je tengok..hee. takecare dear!

    ReplyDelete
  8. dah week 37, dah tak lama lagi lah akak nak bersalin kan. hehe


    bile princess dah kuar, komfem raya habis-habisan tahun depan. :D

    ReplyDelete
  9. bakal ibu tk lama lg...rara ttp cute

    ReplyDelete
  10. ttp berseri boyot2 pun... :)

    rindunye perut boyot dulu... hehe

    ReplyDelete
  11. cun la ibu mengandung ni.... berseri je muka... dah dekat time dah... take care k...

    ReplyDelete
  12. glowing betul muka ibu ni.. santek! :)

    ReplyDelete
  13. alolo. comel ! seri mngandung tu nmpk di wajah.. pnt tp mampu tersnyum ;)

    ReplyDelete
  14. ibu boyot y cun!!!cantiknyaaaaa dia :)

    :)

    ReplyDelete
  15. bila perut dah besar, nak jalan banyak pun tak boleh kan...
    same lah kite.. kadang2 tu jalan.. pastu berhenti kejap sebab sakit kat bahagian bawah...
    hehe.. yang penting tetap bergaya jelita.. hehe

    ReplyDelete
  16. Walaupun bulat tetap comel tau ^_^

    ReplyDelete
  17. Pehh..memang bergaya habis kot Rara raya kali ni..nampak gojes gile walaupun dah memboyot gitu..glowing tauu tak. :)Takpe kalau naik turun naik turun tangga cepat la bersalin n senang. :)

    ReplyDelete
  18. cute rara...baby mesti cute cam mamanya..

    ReplyDelete
  19. boyot2 pun tetap cantik akak sy ni hihi

    ReplyDelete
  20. Alololo..cantiknya ibu mengandung ni. Seri dari anak tu campur ngan kecantikan ibu dia.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com