Image and video hosting by TinyPic

28 August 2012

kaler baju raya POPULAR tahun 2012

hahahaha boleh pular ada kaler tema popular n x popular eh?
ehhh tahun tahun lepas mybe xde,tapi tahun ni ada.hehehe.
korg nk tau kaler apa popular tahun ni? opcoz kaler merah!


mana mana g sume kaler merah,
aku tak tau lah aku rabun ke hape,tapi
sume mmg merah lah,dr pg ke sembahyang raya,
sampai ke studio nk tangkap gambar pg raya,
sampai ke kubur,sampai lah beraya raya ke rumah saudara,
mmg nmpk kaler merahhhhh je.hehehehe.

i mmg dh lama decide nk pakai tema merah tahun ni.
sebabnya adik laki i mmg dh excited sgt nk pakai merah.
so ikutkan jelah kan.merah pon ok gak.i xpenah ag pakai merah.
and x tau knp masa preggy ni minat pulak kaler merah.
sampai suami pon berbaju melayu merah bagai.heeee.

yg kelakar nya,sampai ke studio nk tangkap gambar raya pon,
cina kedai tu kata,

" masuk family u,dh 5 family pakai baju kaler merah wooo "

dan masa lepas kami keluar kedai nk balik pon,ada lg
family yg dtg pakai tema merah.hehehe.mmg kelakar sgt!

tapi tahun ni beraya mmg meriah sgt,sbbnya i beraya dgn suami,
lain sgt rasanya,pg pg bangun,gosok baju suami,
kejut suami,g sembahyang raya sama sama,and makan sama sama,
bersalam salaman,mmg best lah.dgn perut pulak memboyot nya.
heee.mmg sgt heaven.

suku dr family belah my mom! see,merah tu family i.hehee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. merah u!!!rara nmpk sweet sgt2...perut comey!

    ReplyDelete
  2. Merah eh? Rasanya mcm nampak kaler purple banyak org post..hehehe..merah pn ada jugak tp nmpak masa beraya la..:)

    ReplyDelete
  3. merah pun cantik, boleh masuk dengan semua warna kulit.

    ReplyDelete
  4. aah nampak semua merah ...
    memang menawan dikk
    rara punnn cantik dlm merah preggy nie .. berseri2 ;))

    ReplyDelete
  5. maintain lawa jer u ni sepanjang pregnant.memang seri ibu mengandung.. :)

    ReplyDelete
  6. merah memang cntik. kampung linda tahun ni ramai yang wat tema warna purple, termasuk family linda...;)

    ReplyDelete
  7. merah memang best.. terutama kalau bergambar memang masukler...
    memang meriah gambar sefamili...

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya sis rara ! mmg merah paling hot tahun ni..rata2 beraya ade je merah menyala kt mane2..comei je sis walaupun da memboyot..hihi

    ReplyDelete
  9. akak pun tak pernah ada baju merah.. untuk tahun depan, boleh kot! menyala2..hehe

    ReplyDelete
  10. aty suker kaler merah..tahun ni memang plan nak pakai merah terang...tapi malangnyer tak jumpe yang sesuai...jadi qaleef sorang jer kaler merah sebab baju die dah beli dulu..baju makpak nyer terus jadi kaler maroon..huhu...

    ReplyDelete
  11. yana pon tetibe minat merah time pilih2 baju raya hrtu..tp hubby bangkang..hahaha..org preggy mmg suke merah ke??ke kiter je..haha

    ReplyDelete
  12. Akak pulak sana sini semua biru, turqoise, cyan, dan yg seangkatan dgnnya. hehe...

    ReplyDelete
  13. Ololololo.....cutenya Rara. Suke tgk gamba family tu. One big happy family!

    Tapikan rara, mata sy ni nmpk org keliling dok pki baju biru je. Memane g mst baju biru. Adehhh!

    ReplyDelete
  14. betul2.. tahun ni pun baju raya kaler merah

    ReplyDelete
  15. Merah? Tahun pertama ida kawen dah pakai baju raya merahh... hehehehe

    ReplyDelete
  16. rindu time boyot camni dulu..heee :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com