Image and video hosting by TinyPic

01 August 2012

semua nak masuk FB!


sape terasa bila tgk pic kat atas ni?
aku??? terasa sikit sikit je sbb kdg kdg je buat cm ni.
sbb nya kalau nk snap selalu nya mst lepas habes licin pinggan.
lepas habes licin pinggan sume baru teringat,Alamak nk snap pic
makanan td,lupa lak.hehehe.sabo jelah kan.

tp aku selalu jumpa org yg tegar snap pic makanan
b4 mkn ni.dasyat kan dorg,leh snap snap pic lg,
kalau aku mmg xleh nk tgu dh.tergugat!

lepas ni nk jd cm org dlm gambar ni jugak lah.
hahahaha,boleh buat kenangan.hehehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. slalu x sempat nak snap....
    hehehehe
    dah abis makan bru ingt...

    ReplyDelete
  2. ade orang kate x elok snap gambar pic makanan yg kite nk mkn ni.... tp tak tahu lah btl ke x

    ReplyDelete
  3. haha...terasa sikit..kekeke..xdelah..errah mmg suka amik gmbr tp xdela cmtu sbb errah amik gmbr siap2 time hidang tu..jadi org xtau errah amik gmbr...hihi

    ReplyDelete
  4. hihi.
    dear, SANGAT TERASA. boleh camtu?
    Hihihi.
    Tapi, kalau duk sorang boleh lah snap gambar sebelum makan. Dah kalau makan ramai2, jadi segan lah..Hihi~

    ReplyDelete
  5. sama... kdg2 bnda lain pun tak tersnap.. lupa... hihi

    ReplyDelete
  6. yg tegar2 nie memang lah dik
    akk pun ekeke
    tapi kalau dah laparr kadang tuu x ingat dah nak snap2 nie ;))

    ReplyDelete
  7. sy pun terasa sikit je sebab x rajin uplod hahah

    ReplyDelete
  8. kalau kaki pelahap mcm akak & asben.. tgk makanan x sempat amik gambar dh. kekekekekeke. lgpun bab2 amik gambar makanan ni tak pula akak minat... kecuali la ada something special yg nk share mcm jug berlubang aritu... tanpa selindung2 dh akak & adik akak punya dok snap gambar sambil gelak2.

    ReplyDelete
  9. Ida angkat tangan tinggi tinggi ni!! Ida lah orang yang seperti di atas... hihihii

    ReplyDelete
  10. tak pernah lagi la...
    heheheh...
    lagipun suami tak bagi ..
    katanya tak baik tayang2 apa kita makan..mana tau kot2 orang yang tak mampu tertengok dia telan air liur je..hhahahahah...
    ada2 je dia...

    ReplyDelete
  11. hehehhe selalu gak wat habit cm neh...tp x semua uplod pun...just simpan...itupun kalo ada yg nak resepi baru upload...kira resepi terbaik je lah upload dlm blog ehehhe dlm fb segan lah nak upload kang melebihi org yg masterchef kekekkek ;)

    ReplyDelete
  12. haha ramai je org mcm ni..da mcm jd trend plak..cik fadh pown kadang bt mcm ni tp salu snap kalo mkn kt luar la..hihi

    ReplyDelete
  13. hihi.. snap mknn utk dijdkan resepi =)

    ReplyDelete
  14. ehehe..akak pun sama.. skang letak kt instagram lak..

    ReplyDelete
  15. hahaha kitorg bkn masuk fb. kitorg kaki instagram mmg snap gmbr makanan je keje. lawak :p

    ReplyDelete
  16. dulu heran, skrg tak heran sbb sendiri pun buat sejak ada blog.dan rasa tak salah. bukan pamer aurat, tapi gmbr makanan je. namanya pun facebook, mmg tmpt letak gmbr.nak chatting blh gi ym, viber atau whatsapp.tp ramai kurang fhm kata org letak gmbr makanan nk tunjuk pinggan lawa.apalah punya komen...haha

    ReplyDelete
  17. hahaha.. lama dah xwat cmtu.. sejak selera meningkatt

    ReplyDelete
  18. hahahha...memang ramai org suka snap pic makanan dlu..nida pon kdang2 cam tu..tp jarang masuk fb, sbb mcm ramai plak tgk nti..so masuk instag je..tp spanjang bulan pose ni, baru skali je kot snap pic mkanan..hehe

    ReplyDelete
  19. *angkat tangan!

    Antaranya saya lettew ;p

    ReplyDelete
  20. hehe..xpenah buat lg..sbb masak pn xseberapa...malu nak tangkap gambar :)

    ReplyDelete
  21. rara..nak alamat
    nak anta kad raya
    boleh send kat langkahlinda@gmail.com

    ReplyDelete
  22. haaa.. sy la tu.. nasib baik x de la tegar sngt,. yg masak sndri je snap n upload instag.. buat kenangan.. hihihi.

    ReplyDelete
  23. dalam banyak2 bende..makanan ar paling susah aty nak snap...;p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com