Image and video hosting by TinyPic

10 August 2012

Tahniah Pandalela


CATAT SEJARAH. Pandelela Rinong mencipta rekod selaku wanita pertama negara berjaya merangkul pingat gangsa pada final acara 10 meter platform individu wanita di Sukan Olimpik London sebentar tadi dengan mata keseluruhan 359.20

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. akak tengok kejap je..sampai round ke 2 terlelap terus.hehehhe
    memula dia terjun memang tak rasa dia boleh menang.bila terjun kali kedua baru yakin..

    ReplyDelete
  2. akak tengok kejap je..sampai round ke 2 terlelap terus.hehehhe
    memula dia terjun memang tak rasa dia boleh menang.bila terjun kali kedua baru yakin..

    ReplyDelete
  3. proud to b malaysian! tahniah pandelela!

    ReplyDelete
  4. tahniah..lagi satu dpt menaungkan nama negara..eceh

    ReplyDelete
  5. betul..tahniah...dapat 2 pingat dah meysia..

    ReplyDelete
  6. congrats..
    so, dapat makan baskin robin free seround lagi lah ni..

    ReplyDelete
  7. Ini baru betul, menang acara kegemaran :))

    ReplyDelete
  8. die berjaya buktikan yg die boleh :)

    ReplyDelete
  9. dpt gangsa pun dh cukup bangga bg malaysia kan..syukur..

    ReplyDelete
  10. tula, punyela orang tak taruh harapan, mgkin sebab ramai frust lcw haritu kot... sampai skang ada isu baru lak kat FB.. tapi sapa suruh laki tu bet benda bodoh camtu kan.. padan muka dia.. pandalela menang

    ReplyDelete
  11. sebab pandalela ni famous terus mamat nk main kerat2 tuh...hihih

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com