10 August 2012

Tahniah Pandalela


CATAT SEJARAH. Pandelela Rinong mencipta rekod selaku wanita pertama negara berjaya merangkul pingat gangsa pada final acara 10 meter platform individu wanita di Sukan Olimpik London sebentar tadi dengan mata keseluruhan 359.20

13 comments:

diana said...

akak tengok kejap je..sampai round ke 2 terlelap terus.hehehhe
memula dia terjun memang tak rasa dia boleh menang.bila terjun kali kedua baru yakin..

diana said...

akak tengok kejap je..sampai round ke 2 terlelap terus.hehehhe
memula dia terjun memang tak rasa dia boleh menang.bila terjun kali kedua baru yakin..

Sue-Rya Qistina said...

proud to b malaysian! tahniah pandelela!

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah ~

merahitujambu said...

tahniah..lagi satu dpt menaungkan nama negara..eceh

aTy _faRed~ said...

betul..tahniah...dapat 2 pingat dah meysia..

izla said...

congrats..
so, dapat makan baskin robin free seround lagi lah ni..

Kakzakie said...

Oh ye ke? kakak baru tahu..

.:shura shushi:. said...

Ini baru betul, menang acara kegemaran :))

najihahfara said...

die berjaya buktikan yg die boleh :)

puan.mila said...

dpt gangsa pun dh cukup bangga bg malaysia kan..syukur..

shizansyafik said...

tula, punyela orang tak taruh harapan, mgkin sebab ramai frust lcw haritu kot... sampai skang ada isu baru lak kat FB.. tapi sapa suruh laki tu bet benda bodoh camtu kan.. padan muka dia.. pandalela menang

Munnafendy said...

sebab pandalela ni famous terus mamat nk main kerat2 tuh...hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...