28 August 2012

Tegarnya pengguna INSTAGARAM!

16 comments:

aTy _faRed~ said...

eerrr...aty tak reti gune walaupon tab asben ade...huhu..ketinggalan kan aty nih...;p

:: Mrs.Eady :: said...

hehehee....

Rina Ellisa said...

mintak share kat belog sy eh :)

shizansyafik said...

suke kat effect dia.. tapi takla addict sangat.. :)

faraherda. razalan said...

Sgt scary dgn org yg addict mcm tu!

fifi tiez said...

i baru belajar tp tak reti sangat lagi.reti upload gambar jer

ros_reeza said...

hihii.. sian ke kucing tu..

cik fadh said...

haha mmg ade org mcm ni kak..fadh pown aktif instag jgk tp xde la smpai kene setting bnde2 mcm ni..haha lawakkk!

msredcheesecake said...

hover minah ni....

selamat hari raya maaf zahir batin rara...

~ NANA ~ said...

hahaha lawak pon ada

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. Yana kenal sesorang yg acting macam dalam gambar tu. Ambik gambar cool2 kononnya tapi sebenarnya haprak ! Semua dia set up kasi nampak gempak.. hahaha. cuma di tak pakai instagram,fon biasa je

Miss Sunshine said...

sebenarnye tak reti guna lah instagram tu.. huhu.

merahitujambu said...

phone sy xde instagram..lau x dh lama buat cmtu..XD

Niza Romli said...

guna jugak tapi takla tegar gitu...

ieda said...

ekekke
sib baikk akk x der ;)

najihahfara said...

hahahah naseb baik x terasa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...