Image and video hosting by TinyPic

28 August 2012

Tegarnya pengguna INSTAGARAM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. eerrr...aty tak reti gune walaupon tab asben ade...huhu..ketinggalan kan aty nih...;p

    ReplyDelete
  2. suke kat effect dia.. tapi takla addict sangat.. :)

    ReplyDelete
  3. i baru belajar tp tak reti sangat lagi.reti upload gambar jer

    ReplyDelete
  4. haha mmg ade org mcm ni kak..fadh pown aktif instag jgk tp xde la smpai kene setting bnde2 mcm ni..haha lawakkk!

    ReplyDelete
  5. hover minah ni....

    selamat hari raya maaf zahir batin rara...

    ReplyDelete
  6. hahaa.. Yana kenal sesorang yg acting macam dalam gambar tu. Ambik gambar cool2 kononnya tapi sebenarnya haprak ! Semua dia set up kasi nampak gempak.. hahaha. cuma di tak pakai instagram,fon biasa je

    ReplyDelete
  7. sebenarnye tak reti guna lah instagram tu.. huhu.

    ReplyDelete
  8. phone sy xde instagram..lau x dh lama buat cmtu..XD

    ReplyDelete
  9. guna jugak tapi takla tegar gitu...

    ReplyDelete
  10. ekekke
    sib baikk akk x der ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com