13 August 2012

Trudy and Teddy for Princess


masa g shoppink barang raya sabtu lepas kat pavi,
i sempat singgah butik Trudy & Teddy tuh,mmg teringin nk g sana.
and bila dh sampai pavi,alang alang masuk lah kejap.
kedai nya sgt cantik,baju baju baby lggggggggg cantik,cantik sgt.

dress comels comels utk baby sgt cute n sweet!
tp selai 100++ lah kan,jgn harap lah nk jumpa yg belas belas.
mmg belas kasihan lah.hehehe.

untuk tidak menghampakan hati ni,
i sempat lah grab mintten n booties comels ni utk princess.
i suka sgt yg love love tu.sweet gila.metarial dye sgt sedap.
rasa nk pegang je selalu,berbaloi lah dgn harga,
tu lah kan,bila kita beli barang mahal ni,kualiti dye mmg lain,
mmg best! harga M&B yg love love tu rm 19,
yang coklat bear tu rm13,murah je actually,
dye 1 set ngan baju,tapi nk amik baju selai 50rm,
seluar pon sama rm50,i nk je amik utk baby,
tapi suami kata tak payah lah,baby xleh pakai lama nt,cepat besar,
kalau nk bli bialah lepas dye dh besar sket.boleh pakai lama.

so letak lah balik,hehehe.betul jugak kata suami,
tp xpe,dh puas hati sbb dh dpt mitten n booties yg comels ni.
nt hari cukur jambul ibuu bli dress T&T kat anak ibuu ni oke syg!

korg kalau singgah Pavi g lah masuk T&T,
boleh gilol wooooooo~

19 comments:

Wawa Yusoff said...

amboi princess... dpt mittens T&T lagi. comel tau dia..! x sabar aunty nak tgk kamu :)

Pn. Sheila@CC said...

em... memang seronok sana byk pilihan tpt shopping tuk baby kan...

aisya said...

akak, yg kaler brown tu comel.. yg pink pun.. hehe

aTy _faRed~ said...

kat trudy & teddy cantik2 kan..abju stylo..aty pekenan gak..tapi tu ar..harge mahal sikit ar..:)

~ NANA ~ said...

betol2...quality kain dia mmg lain :)

erna said...

kat parkson alamanda ada kaunter kecik je la brand ni. tak pernah lagi masuk butik dia.mesti best :)

cha said...

Alolo comel je. Btul tu u. Tunggu dia besar sikit nanti melaram la puas puas kan hee

baby lydia said...

salam sayang n dya kenal sini iyer

Aeen said...

waaa...mcm best je kat situ..xpenh pegi lg...

Niza Romli said...

Ha'a kan...nak beli baju mahal2 macam tak padan plak...baby makin lama makin besar, nanti baju mahal tu dah takleh pakai lama. :)

mia-ina said...

cntik....

ieda said...

alahh comel !

Asz Miza said...

Last i pergi Pavi T&T belom bukak lagi..dia tulis opening soon. :D Skang dah bukak bole la cabut dari opis singgah sana jap. Muahaha. Comel gila stuff dia kan.

aimi said...

seronok nye.... aishh x sbar nk shoping brg baby nt.. (ank buah ptme =) )

akk ni ade link blog yang sal baby dy kurang gerak gak... akk ni dh pregent ank ke 2....



http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/08/kandungan-ketika-berusia-7-bulan-lebih.html



ermm mner taw kot dpt tlg jwb sgale soaalan akk


semoga akk slmt dan baby sihat selalu =)

With Julia said...

tomeyyy yerrrr...suka sgt2...mesti sedap nak pegang nanti kan rara...sometimes money cant but happiness...so gunakan ia utk ksh sayang ibu kepada si anak...pasti berbaloi2 ehehhe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

betul kata suami sis, dah besar sikit nanti baru belikan ... cantik nya M&B tu.

Munnafendy said...

adoi...takut la masuk pavi tu..hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk comel aje tu..

AnneRaini said...

haritu akak dah berkenan sgt2 dgn satu baju t&t ni tp takde size pulak...ruginye sbb masa tu tgh sales..baju tu baru RM30....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...