Image and video hosting by TinyPic

08 August 2012

ww : jom exercise ibu ibuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. lamenya tak buat exercise macam ni .... kalau tak mengandung pun blhkan.. hihihihihihi

    ReplyDelete
  2. rara,boleh bagi link tak yang jual sandal tu?i nak sangat ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. ouh..hanya untuk yg berkenaan je ni ye :)

    ReplyDelete
  4. mse dh msuk 37minggu.. kite slalu wat yg tailor sitting 2.. :)

    ReplyDelete
  5. Time tengah sakit pinggang je baru buat exercise ni..haha. Kalau tak mesti asyik lupa je.

    ReplyDelete
  6. halamak...selama neh exercise sopinggg jek smpai lenguh2 satu bdn..ok dh kot kekeke..nak buat cm kt ats tuh dh x larat dh sarat yg amat kekkekke...yg ptg exercise smpai keluar peluh time soping pun ok per ehhehe ;P

    ReplyDelete
  7. dok try buat la ni...
    tapi awat rasa macam nak terkencing??
    tak boleh tahan wooo..
    geli sampai nak terkencing...hahaha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com