08 August 2012

ww : jom exercise ibu ibuuuu

10 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

jom!

Masya said...

lamenya tak buat exercise macam ni .... kalau tak mengandung pun blhkan.. hihihihihihi

fifi tiez said...

rara,boleh bagi link tak yang jual sandal tu?i nak sangat ni..hehe..

ros_reeza said...

ouh..hanya untuk yg berkenaan je ni ye :)

cikpingu said...

mse dh msuk 37minggu.. kite slalu wat yg tailor sitting 2.. :)

Asz Miza said...

Time tengah sakit pinggang je baru buat exercise ni..haha. Kalau tak mesti asyik lupa je.

With Julia said...

halamak...selama neh exercise sopinggg jek smpai lenguh2 satu bdn..ok dh kot kekeke..nak buat cm kt ats tuh dh x larat dh sarat yg amat kekkekke...yg ptg exercise smpai keluar peluh time soping pun ok per ehhehe ;P

Ardini Humaira said...

jom3 terai senam nih :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus ni utk ibu ngndung =)

diana said...

dok try buat la ni...
tapi awat rasa macam nak terkencing??
tak boleh tahan wooo..
geli sampai nak terkencing...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...