08 August 2012

ww : sape yg mengandung ni?


kalau org tgk i n suami,
mst org akan tanya,sape yg mengandung ni.
hehehe.sbb suami i badan dye naik kaw kaw lepas kawen.
hehehe.yelah,org senang hati lepas kawen,cm ni lah kan.
kadang kadang bengang gak bila org kata,
gemok nya gemok nya suami ko,
i mcm bengang pon hade.hehe

tapi gemok gemok tu pon aku syg taw,
bia gemok,asalkan hati baik,

kalau stakat badan 6pax,tapi
asek menyakitkan hati org buat apa kan?
apahhh pon x guna,kan kan!

neway dh 19 ramadhan dh kita kan.
moga kita berjaya mengakhiri ramadhan ni
dgn jayanya yeee! yeay! xsbr nk raya.

25 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ye betul.. bila dah ada org jaga, jgn kata lelaki, perempuan pun sama naik. gemok pun tetap suami kita.

aTy _faRed~ said...

same ar asben aty pon...lepas kawen badan naik giler2..lepas tu sekarang biler orang tegur die gemuk die salahkan aty lak-dia kate aty pakse die makan- hahaha..dah kite masak penat..kalau tak makan tu namenyer carik gaduh..;p

Aeen said...

xpe rara..pedulikan je org ckp hsbnd rara gemok...name pun senang hati kan..nak2 lg nk dpt baby...lg senang hati..heehh..

fizafantagirO said...

tak sabar jugak nak rayaaa !

Asz Miza said...

Yeay! Tak sabar nak raya jugak..tak sabar nak tunggu baby lahir. :D

diana said...

biar la sakit kat mata orang.asal kat mata kita sedap je memandang..
bukan laki kita nak jaga depa pun..toksah dok peduli cakap orang.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nnt rara berpantang suami pun susut sama kot.rara x mkn sgt dia mesti tak lalu mkn agaknya.

akak lak dah mula bebel kat abg suruh diet. tgk mula naik bdn dia skrg ni. dia majuk2 suh diet.ekeke...bkn tak syg tp risau penyakit mudah dtg sbb dia dah 30 lbh kan

Sue-Rya Qistina said...

gemok? xdelah gemok mane pun. biasalah tu lelaki lps kawen, mmg badan akan naik. hehehe

SURIA AMANDA said...

betul2...kena pandai jaga yang...zaman skrg lelaki gemuk pun jadi perhatian..apatah lagi yang 6 pax tu...confirm kena rampas...

mia-ina said...

jelesnya mia..rara masih kecik lg ka time ngandung ni..mia dh gemuk..huhu

bg mia lak..suami?ms mia kawin awal ari2..mia memang x suke suami yg kurus murus sgt...haha. mia suke yg bdn ala mcm suami rara ni.yg ptg bak kata rara..hati baik, & mcm suami mia...rajin tlg keja rumah..selalu buat yg baik utk mia

LiNda said...

bagusla badan naik tu tandanye dia senang ati dengan life di skang..senang ati bini pandai jage. Pedulik je ape orang nak cakap.

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jela..

Jue said...

Rara...biarla muk..asalkan pndai jg hati kita dear...klu encem...menyakitkan hati watpe...makan hati la sokmo...mnlah sanggup kan..huk3



*2 la..da nak masuk hari ke-20 dah poce...emmmmm

Puan Ira said...

bambam tp comel.. lg best

MizzTina said...

jgn tgk pd rupa paras..tgk pada hati.. btl x??

Phat said...

ok la tu rara gemok makne nya rara pandai jaga suami

LubLy said...

nieh baru la dikatakan..bapak'e yg ngandung..hati tlampau happy menantikan org baru xlama lg..kan kak kan..:)

Munnafendy said...

adoi la rara. hubby sy pun dh makin tembam pdhal wife nye tak mengandung pun lg...kih3

~ NANA ~ said...

hehe...tu tandanya isteri pandai jaga :)

blogtilldrop said...

cool ..sama sama naik..nanti sama2 turun

('',)pzAEdy~ said...

heheheh. sindiran biasa kot utk laki yg lebih sihat pas kawen nih. i pnah tbaca, salah satu sebab bdn si suami naik sbb hormon kite da masuk kat derang.

najihahfara said...

x pela kak.. janji sayang hihi

Riana said...

kes yana plak,adeker ada org kata laki yana makin malas lepas kawin sbb tu bdn dia naik..peh..hangin je..xyah pedulik ckp org..yg penting bahagia..

shizansyafik said...

biala sis, cantik di mata tak semstinya cantik di hati..

::puan ungu:: said...

rara same r...ade seklai time pregnant dulu p klinik nak scan...doc ti siap melawak lagi "ni sape yang nak scan ni"...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...