29 September 2012

selamat hari jadi SUAMI ku!

29/9 satu tarikh yg agak bermakna buat aku sbb tarikh tu adalah tarikh lahir suami ku.
tak sangka,tahun ni kami akan sambut buffday suami aku ngan princess kami.amat bermakna.

kali ni aku sambut buffday suami aku dlm keadaan aku berpantang.hahaha.even berpantang pon
aku nk jugak buat surprise kat suami aku.yelah,aku rasa xbest kalo x buat pape.jd lah dgn hanya beli kek.

mlm td aku berpakat dgn mak n adik suruh dorg beli kek,and kul 12am pasang lah lilin.
aku xtau lah jd ke tak surprise tu sbb suami aku mcm xterkejut pon.rasa mcm dye dh nmpk kek
dlm peti ais umah mlm td.hahaha.

tp xpelah,if dye rasa x surprise pon.aku rasa sonok dpt beli kan kek kat suami aku.
again! selamat hari jd suami ku yg ke 26,moga panjang umur and murah rezeki.
we love u so much!

terimalah hadiah,seorang anak yg tiada nilai nya dr isteri mu ini.hehehe

Add caption

9 comments:

adnil linda said...

hepi bday jugak..mmg adiah besar nie..

fifi tiez said...

i dah kawen ni jadi blur plak tme bday suami.tak tau nak bagi apa..taun ni boleh bagi baby..doalah sumanya selamat.. :)

Zurae said...

hadiah yang cukup bermakna tu ;)

mOoN said...

happy bestday.. may ALLAH bless u and ur family.. :D

cha said...

Happy birthday to your husband. Haha suprised kot tp dia tak tunjuk :p

LiNda said...

Happy birthday utk suami rara..semoga dipnjgkan umur, n bahagia ke akhir hayat bersama rara n anak2 :)

najihahfara said...

selamat hari jadi :)

MizzTina said...

happy birthday buat suami rara.. hadiah tu sgt berharga buat dia..

ct kektus said...

mesti suami akak suka punya. dia saje tak mau tunjuk kot. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...