Image and video hosting by TinyPic

12 November 2012

bila gila membakar!


aku mmg suka buat cake,
dh dlm habes pantang,cuti lama,
time ni lah aku nk balas dendam buat segala
kek yg aku nk.haha.ritu buat pavlova,
pas tu buat kek kukus,

now buat cupcake lak,
ich ich ich,mana lah x demok kan.
asek mkn kek jeee,org lain selalu nya masak x lalu
nk mkn,tp aku lak,aku masak,aku mkn sampai habis.
hehehe.sedap ooo kek aku,pas ni nk buat
buffday partayyy x yah lah bli cake,
buat sendiri je.hee.

pas ni nk buat durian crepe lak.
skrg kan tgh gila buat durian crepe.
apa kata kita try! heee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Aduh. .sedapnye tgk kek rara...coklat dy yg xtahan tu...huhu

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak moist je tau. haah i tgk femes duriancrepe eh skrg. nasib i tak mkn durian huhu

    ReplyDelete
  3. done follow sis....plz follow me back..TQ..nice blog..:) http://shaheina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tu diaaa rara...heheh best main masak2..pandai mommy rara buat kek...yummmyyyyy! ;)

    ReplyDelete
  5. rajin betul main bakar-bakar. erna kalau buat kek ni kurang sikit. main masak-masak ada la :)

    ReplyDelete
  6. beshh nyer bakar kek,
    kter klu bakar asek hangus jer! ngehh..
    baideweii salam kenal yea^^_

    ReplyDelete
  7. wahh dikkk , nie rajin betul nie ... haaa lepas pantang jgn beria sgt makan cake ekeke ;) kena pantangggg ;))

    ReplyDelete
  8. kite teringin nak bakar2 jugak, tapi takut tak jadi je. impian nak buat pavlova mcm akak tu pon tak tercapai lagi. huhuu

    ReplyDelete
  9. wah wah ibu kite ni rajinnye baking. hee

    ReplyDelete
  10. Gigihnya rara. dh blh buat bisnes lepas ni. ^_^

    ReplyDelete
  11. rajin.. rajin boleh mintak sikit.. kalau dah rajintu teruskan jer....

    ReplyDelete

  12. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  13. kek coklat memang sgt mabelessss bila kita sendiri yg masak coz blh letak chip banyak2..blh letak coklat ikut suka.. ekekeke..

    ReplyDelete
  14. salam kenal & ziarah.

    Sedapnya nampak. Nka bt durian crepe,ek? jom jeling2 blog akak yg ada resepi durian & mangga crepe di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/durian-crepe.html

    akak bt kulitnya dgn serbuk keju yg raanya ala2 sos cheesy wedge KFC.

    Jemput semua juga sertai Giveaway di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html .

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com