12 November 2012

bila gila membakar!


aku mmg suka buat cake,
dh dlm habes pantang,cuti lama,
time ni lah aku nk balas dendam buat segala
kek yg aku nk.haha.ritu buat pavlova,
pas tu buat kek kukus,

now buat cupcake lak,
ich ich ich,mana lah x demok kan.
asek mkn kek jeee,org lain selalu nya masak x lalu
nk mkn,tp aku lak,aku masak,aku mkn sampai habis.
hehehe.sedap ooo kek aku,pas ni nk buat
buffday partayyy x yah lah bli cake,
buat sendiri je.hee.

pas ni nk buat durian crepe lak.
skrg kan tgh gila buat durian crepe.
apa kata kita try! heee.

20 comments:

KAMIHIDUP said...

Untung suami.

Aeen said...

Aduh. .sedapnye tgk kek rara...coklat dy yg xtahan tu...huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyummyy...mnyelerakan!

cha said...

sedapnya nampak moist je tau. haah i tgk femes duriancrepe eh skrg. nasib i tak mkn durian huhu

Eina Shah said...

done follow sis....plz follow me back..TQ..nice blog..:) http://shaheina.blogspot.com/

With Julia said...

Tu diaaa rara...heheh best main masak2..pandai mommy rara buat kek...yummmyyyyy! ;)

najihahfara said...

sedapnye kak..

erna said...

rajin betul main bakar-bakar. erna kalau buat kek ni kurang sikit. main masak-masak ada la :)

MizzTina said...

rajinnya..

LuN@_aiDi said...

beshh nyer bakar kek,
kter klu bakar asek hangus jer! ngehh..
baideweii salam kenal yea^^_

ieda said...

wahh dikkk , nie rajin betul nie ... haaa lepas pantang jgn beria sgt makan cake ekeke ;) kena pantangggg ;))

siti kektus said...

kite teringin nak bakar2 jugak, tapi takut tak jadi je. impian nak buat pavlova mcm akak tu pon tak tercapai lagi. huhuu

miss farhah said...

wah wah ibu kite ni rajinnye baking. hee

Chekgu Azrine said...

sedap kek coklat,,,sedao!

Hana Soffelia said...

Gigihnya rara. dh blh buat bisnes lepas ni. ^_^

Fara Fadzil said...

waaa..terliurnyee..huhuhuhu

Cho Zila said...

rajin.. rajin boleh mintak sikit.. kalau dah rajintu teruskan jer....

saifudin abu izzudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

mOoN said...

kek coklat memang sgt mabelessss bila kita sendiri yg masak coz blh letak chip banyak2..blh letak coklat ikut suka.. ekekeke..

cheeze maz said...

salam kenal & ziarah.

Sedapnya nampak. Nka bt durian crepe,ek? jom jeling2 blog akak yg ada resepi durian & mangga crepe di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/durian-crepe.html

akak bt kulitnya dgn serbuk keju yg raanya ala2 sos cheesy wedge KFC.

Jemput semua juga sertai Giveaway di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...