Image and video hosting by TinyPic

03 November 2012

Review Snow Bear Breastpump


ni lah rupa bentu berastpump snow bear,
mcm medela kan kalo sekali pandang,
breastpump ni single punya,xde double.
mula aku nk cr yg double,tp xpelah.beli yg single pon ok.

aku jumpa BP ni masa beli barang kat mom's care
kat ampang point,sales girl tu kata ramai yg beli BP ni,
lepas dye demo BP ni,aku jd tertarik sbb senang nk handle,
mmg senang sgt,part yg nk basuh pon xbanyak,
spare part pon ada,kalo ada pape boleh order spare part
kat mom's care je.2 minggu barang sampai,katanya lah!

harga BP Snowbear ni pon boleh tahan,
rm 189 je,lepas diskaun,murah kan?
menurut KIM,hasil EBM bukan lah bergantung
pada BP,so kita boleh je pakai BP apa je yg sesuai ngan kite.
ni BP letrik taw,and kalau nk pakai bateri pon boleh,
BP ni menggunakan 4biji bateri biasa,
kalo pakai bateri, suction dye still kuat.no worries,
aku dh try!

bunyi nya pulak,nk kata kuat tu x jugak,
nk kata slow tu x jugak,tp pada aku x menggangu lah,
ok je,if nk pump memalam pon xlah bising sgt kot.
kecuali kalau anak korg telinga lintah,hehehe.

suction mcm biasa,ada 3 level,exspress,natural,gentle.
tp aku suka pakai gentle.susu kua banyak.hehe.
plug pulak mcm charger hp tu.senang nk pakai kat mana pon,
part part dye tak sempat lah nk amik pic.hehe.
korg seacrh lah sendiri eh.tp bg aku,xpakai medela pon
xpelah,yg ni pon dh ok sgt sgt.

neway! thanks to suami sbb blanjerrrrr,
tu sbb x kisah sgt bila xde hadiah anniversary.
sbb dh pau BP ni.hehehe.thanks syg!

pandangan depan.

card moms care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. akak x beli lg.sbb nk pi beli sendiri.senang nk tny apa yg kita x paham.jd kena tunggu lusa la.sbb lusa habis pantang blh pi beli belah.hehe...

    Rara dah buat stok susu ke?nknaik kerja bulan satuu kan?kena buat bnyk2 la senang nk tgl ank kat bs nnti...

    ReplyDelete
  2. macam tempat blender pulak gambar second last tu kak. hehe

    ReplyDelete
  3. nice review..thanx..terpengaruh ni..tp beli yg 2nd hand jer..nk tmbh pam..

    ReplyDelete
  4. saye nk cri spare part hilang cmne??tolong carikan yang getahnya utk pam angin??tolong sgt2..

    ReplyDelete
  5. ade xjual spare part y anti flow silica sheild??

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya beli dengan littlebaby enterprise facebook. parts pun boleh beli sana

      Delete
  6. boleh beli parts kat littlebaby enterprise facebook. saya pun beli pump ni

    ReplyDelete
  7. boleh beli parts kat littlebaby enterprise facebook. saya pun beli pump ni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com