Image and video hosting by TinyPic

03 December 2012

buah hati pengarang jantung

dh lama x membebel.ntah knp hati x terasa gersang nk bukak blog.lebih bernafsu nk layan fb and instagram tru fon je.bila dtg gila nk up entry asek nk up je.bila dtg mls cm ni lah.rasa dh berbulan xupdate entry kot.xupdate pon xpe.xde yg rindu rinduan kan.heee.cuma aku rindu nk baca entry baru korg.


cane lah aku nk ada mood.baru nk BW.anak dh ek ek ek.so batalkan lah niat.kite post pic kat instag jelah senang kan. " setiap gambar ada cerita" bak kata yunakkk.hahaha.


Princess aku dh nk masuk 3 bulan.ohh times flies.xsedar aku bila waktunya anak aku dh pandai gelak.dh pandai mengekek bila di agah.pandai menyembang.aku cair dgn senyuman nya.alahai jantung.alahaiii nyawa.


banyak benda nk cerita.tp xsempat.biarlah aku simpan je.heee.


yang penting aku nk bgtau yg aku unpaid lagi 2 bulan.so bulan 2 baru aku setat keje.yeeehaaaa~


Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. biase lah tu..kene carik rentak balik..aty pon pernah gak mud kelaut..:)
    rambut kemain lebat..mate kemain bolat...comel cantik sungguh..:)

    ReplyDelete
  2. iols pun sama ler giller instag skng
    senang thru fon, klu blog kne on komputer bagai..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. kejap je die dah 3 bulan yer
    ikot muke sape?

    ReplyDelete
  4. lama bangat rara tak up entri..haish mila nnti mesti cmtu gak bla ank bby ni kluar..syokk nya cuti lma..5bln giteww..

    ReplyDelete
  5. akak ikut perkembangan princess kt instagram rara je.. makin bijak akak tgk dia..

    ReplyDelete
  6. i nk unpaid tak dapekkk...sadis..best la nnt bby da 5mo baru stat keje..

    ReplyDelete
  7. comelnya iman sofea..hihi..take care ye ibu..

    ReplyDelete
  8. Comelnya...ikut muke sape eh? Mcm muke dedi die je...heheheh!

    ReplyDelete
  9. waaa..syoknya tambah lagi cuti 2 bulan....jelesnye....:)

    ReplyDelete
  10. da lame linda xdtg sini, da besor da ank rara ye..hihi. Rara, ape name instagram rara? linda pun da jrg2 update blog..xde mood sgt..::)

    ReplyDelete
  11. alahaiii kejap je da besar pwincess k.rara ni..kemain besar mata die..cantik !

    ReplyDelete
  12. wahhhhh seronok betul lama bercuti. nanti nak follow instgram la :)

    ReplyDelete
  13. bestnyer dpt cuti lame lg...kt cni nk mntk coti 3 bln pon ssh, padahal hak kite..hukhuk, blh abes kn mase dgn ur princess...

    ReplyDelete
  14. akak pun sama macam rara.tapi tak de la anak ek ek..akak je yang malas..kalau layan instgram atau fb boleh baring2..boleh je nak update blog tapi sebab rumit sikit blog ni.kan??jadi malas la..heheheh..

    ReplyDelete
  15. ala comelnya baby. baby da membesar dengan jayanya ;)

    ibu rara, puan gojes nak mohon bantuan boleh?
    klik g+1 untuk segmen menang iphone 5 kat sini

    puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    dan nak mohon bantuan sama, undi puan gojes blog setiap hari utk segmen yang sama. cara nak undi ada dalam link ni pulak

    http://puangojes.blogspot.com/2012/12/kempen-undi-iphone-5-blogger-paling.html

    terima kasih ibu rara :)

    ReplyDelete
  16. princess bila nak berendoi..aunty nak dtg..hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com