12 December 2012

Istanbul Aku Datang.sweeettt banget!

bila tgk je iklan movie ni.aku jd teruja sgt.xsbr nk tgk.sbb aku mmg suka film keluaran RedFilm.cite dye unik.aku suka.aku dh lama x tgk wyg.last aku tgk cite madagascar masa preg kan princess dulu.pas tu x tgk dh.kalau lah dpt g tgk wyg berdua dua dgn suami mcm dulu kan best.tp x boleh.aku xsampai hati nk tinggal kn anak.kesian.rindu.hehe.

nk subscribe kat astro first xyah lah.mahal nk mampussshh.sampai 20rm.heee.taulah dye ulang banyak kali.tp rs cm xpelahhhhh.tgu adik aku donlot lah.kalo donlot dpt tgk banyak kali gak. ( mmg dh dasar kedekut ) bkn kedekut.tp JIMATTT.haha

last last adik aku donlot gak muvi tu.heee x sbr nk tgk.tp syg.syg nk tgk cite romantik tu.sbb kalo tgk.mst pas ni susah nk tgk cite romantik cam tu.hahaha BOLEH!!!

seyes sape yg suka lisa surihani,tomok,beto mcm aku,g lah tgk cite ni.seyes sonok.romantik.kelakar.aku suka.101% suka! aku suka kualiti piccy muvi ni.warna dye terang.latar belakang scene dye sgt menarik.cantik gila.aku suka part yg lisa g party ngan beto tu.ada lantern gantung gntung.sangat sweet.ahhhhhhhh mula lah nk berkhayal sendiri.lisa comels sgt.tomok aku suka.beto mmg macho.

tumbs up to Istanbul Aku Datang.cerita yg sgt comels.comels bila tomok n lisa jalan sama sama nk balik umah.n lisa berkhayal buat muka comles.ahhhh kau cantik lisa even ko pelat R.g ah tgk korg.donlot gak cm aku taw!

bye!

11 comments:

puansazusarin said...

Nak juga tgk cte ni tp bila dh ada anak ni xdenyer nak gi tgk wayang...nnt rindu anak gak..heee..ble cd jer lah nnt...

::EIDA:: said...

Ida kan rara, tengok kat wayang.. donload pun iye gak.... nnti kuar cd, nak beli cd.... hahahahhaa!! suka sangatt citer ni!

cha said...

best kan cite ni part paling kelakar bila lisa jumpa kucing tu hahaha. tp tak suka part tomok tu alahai tak sesuai tau haha

Mila Ahmad said...

lisa tu cumel sangat !

faraherda.razalan said...

Oh, best ke? Hehehehe...sy pun nak tgk la klu mcm ni.

erna said...

erna dah lama tak ke wayang..so, beli je cite ni kat astro first. memang suweeet!

caera puttih said...

yeess ! citer ni mmg superb best !

diana said...

baru nak tengok petang ni..nak kena berblog dulu..nak pump susu dulu..nak lipat baju dulu..ah!!sebenarnya dah berapa hari bertangguh2 nak tngok filem ni..tapi asyik sibuk je..

nik ros said...

mmg sweet. siap tgk kat pawagam lagi

LiNda said...

best kan..linda tgok byk kali sebb cite tu cute..especially beto n lisa, sweet sgt2

Cho Zila said...

tak tengok lagi.. nampak cam best yerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...