18 January 2013

Anak dara aku dh sunat wei.

Isnin lepas bersunat lah sudah anak dara aku tu.dh masuk 4bulan baru nk sunat.opah nya dh berentam rentam marah knp x di sunat sunatkan lg anak dara aku tu.hahaha.yelah,mana nk sunatnya.aku nk drive payah.car seat xde.nk tgu papa nya kena tgu free.papa nya dh masuk shift.and kalo nk g time papa cuti mmg klinik x bukak.sbb hari ahad.so kekdahnya 4bulan lah baru sunat.

Lg pon.banyak version pasal sunat ni aku dgr.ada yg kata 5 bulan baru boleh lah.6 bulan baru boleh lah.mcm mcm cite.padahal bila aku g klinik sendiri baoe bape bulan pon boleh sunat.kalo kat kampung kampuang.lepas pantang dorg dh sunatkan anak dorg ye x.hmm tu lah.dgr lg ckp org.lain kali g tanya sendiri.hehehe.yelah, kdg kdg dgr ckp org ni berguna.tp kdg kdg banyak yg x guna dr berguna.kennnsssss.

So masa princess sunat ritu aku cuak jugak.apa yg dipotongnya.xtau pon aku.risau gak.kang aku yg nangis.tp masa tgk doc buat tu.alahaiii kejap nya buat.sikit sgt potongnya.mmg kecik je.princess pon x nangis.ek ek sket je.pas tu meleborrrr je senyumnya.hahaha kelakar.ibuu yg seday lebih.anak xde pape pon.

Kos sunat anak just rm20.ipoh lah.area lain aku xtau lah kan.kl maybe mahal sket kot.so now xyah risau pasal sunat dh.dan alhamdulillah princess x demam lepas sunat.ada yg kata nt anak demam.nt nasib princess x.

#counting days utk balik kl.

P/s : ni entry dlm.draft.xtau lak ada.hehehe

6 comments:

cha said...

wah dh sunat. tak buat kenduri la ye u. sunat kat klinik je senang huhu

mas saari said...

anak akak tak sunat lg.. masa kakak dia dulu dah umur 5 bln baru sunat..

Wan Afzan said...

Baby girl plg cpt sunat pon no hal.. Xde limit sunat ni cuma kite kesian la nnt nk kene cucuk, nk kene sunat lg.. Kesian

Shizan Syafik said...

ipoh kat klinik mana sis?

najihahfara said...

princess kan tough hehe

Miss Sunshine said...

oh yelah... perempuan kene sunat awal kan..
nanti suanat lambat, kesian pulak die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...