Image and video hosting by TinyPic

14 February 2013

14 Febuari 2013

Photo: Morning.terawal pulak.heee.

oh valentine day eh rini,
dulu masa jahil jahil dulu aku xpenah miss,
bg hadiah kat boyfie,heee.kononnya,
aku rasa aku bukan lah sambut.just suka suka je.
oh tapi rini aku bukan nk cite pasal valentine,
aku nk cite pasal diri aku lah.heee.

9.46am,
teringat aku kat anak aku,
maybe dye tgh tido skrg,
( baca Al-fatihah jap )
thanks to hana and rakan blogger yg
suh aku baca Al-Fatihah bila ingat kat anak,
and aku selalu lakukan itu.

pg td aku bangun kul 6am,
mcm biasa,mandi solat,doakan
keselamatan dan kesejahteraan utk kami
sekeluarga pg ni.Alhamdulillah tiap kali lepas solat,
aku yakin untuk melakukan apa saja aktiviti.

siap makeup nipis nipis
( suami aku xbg makeup tebal )hehe
turun bawah,cuci botol susu yg princess guna mlm td,
mkn collagen ( nt aku update pasal ni ) minum air,
naik balik angkat princess turun and masuk handbag
beg princess dlm kete,start enjin.

princess dh bangun sbb dye pantang org
angkat dye time tido.mst akan terjaga,haiii
sensitip lah anak ibuu ni.

masuk kete,hantar ke nursery,
aku awal sgt rini sampai nursery pon x bukak ag,
so tunggu lah jap depan tu sbb nk gerak awal pon
buat apa,jalan x jem,org ramai cuti lg.so relax relax je,
kul 7am nursery dh bukak,teacher ana sambut princess,
sembang sembang sket.bye bye princess and aku gerak,
dh mula rasa rindu =(

sampai opis awal gila,jalan x jem langsung,
Alhamdulillah,7.20 dh terpacak kat parking kete,
lepak dlm kete layan stegrem,
7.40 kua kete,tapau mamam, ( mee + maggi grg )

masuk opis,bukak fb,blog,and web web yg berkaitan ngan keje aku.
update blog sedasss,baca status kat fb,breakfast.
buat keje keje hakiki,and rehat rehat.hehehe.

jap g tunggu bos masuk utk menerima arahan seterusnya.
hehehe.sekian update.

# ada ke org nk baca,ntah lah.blog aku kan,aku jelah yg baca.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. sm je aktiviti dgn akak.. cume xde la anta anak tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. hai u i wonder u ingat lg kat i ke tak huhu :/

    ReplyDelete
  3. wah2 best aktiviti u hari2 ye dik ...

    awal tui awk smp opis..

    salam kenalan tuk awak jgk dik .. sgtttttt suke tgk baby awk , sooo cuteee

    ReplyDelete
  4. nanti kiss kan princess untuk sy ye :)

    ReplyDelete
  5. heeeee.. rara tulis diary hari ni. belum malam lagi ni... hikhik.

    oh tips ea ingat anak baca al fatihah. insyaAllah dah ada baby nanti nak amalkan.. aminnn

    ReplyDelete
  6. good tips. baca al fatihah bila ingatkan anak tu

    ReplyDelete
  7. princess tidur malam ok dah ke?dia nak tidur awal ok la..mikhail ni selagi tak jam 1 jangan harap nak tidur.bangun lewat pulak tu.jam 11..heheheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com