15 February 2013

Anak aku kena BULI!

yang pakai topi kuning tu niece aku, " zahra "

tgk muka anak aku tu.kesian kan.aku bila tgk pic ni,
aku tak tau nk luahkan apa perasaan aku,aku rasa kelakar,
rasa nk gelak,tp rasa kesian,sbb tgk muka anak aku nangis.
hahahaha.teruk kan aku.kejadian ni mlm td,zahra main main,
then nk masuk dlm trolley tu,MIL aku lak,masukkan anak aku dlm tu.
bg zahra tolak,anak aku baru bangun tido masa tu,
hmm kalau baru bangun,mmg jgn harap lah dye nk ligat sgt.
kalau kasar kasar dye nangis.badmood ag.kena tunggu lama sket.
baru lah ok mood and boleh main.kalau x mcm ni lah jdnya,
belum pape dh nangis.hehehe.syiaaannn anak ibuu.

pic yg bawah ni mcm shin chan ni pulak,
masa kami g bercuti CNY kat lumut ritu,
aku tinggal kan anak aku kejap je,
sampai sampai depan tgk kening dh lain,
yg anak aku pon mcm terpinga pinga,
xtau sbnrnya apa yg jd.hehehe.kelakar,
rasa nk gelak jugak.tp sian kat anak aku.
kikiki.


aku bukan lah jenis ibuu yg straight sgt.
ko xleh buat anak aku cm ni,
ko x leh buat anak aku cm tu.
aku ok je,tp berpada,
aku anggap benda tu just joke,
dan aku nk dedahkan anak aku kepada life,
reality,dunia,aku xnk dye jd budak yg lemah,
kena ni nangis,kena tu nangis,xkuat.

biarlah anak anak aku nanti membesar dgn sempurna,
ikut step,sbgai kanak kanak yg hidup dlm dunia mereka.

anak ibuu,besar lah menjadi insan yg sempurna dan berguna eh.

p/s : xde idea nk taip apa.hmmm oklahbai!

12 comments:

nini said...

comel je...tapi kesian jugak tgk muka dia...cam sedeyh je...hehe

Cik Puan Tqah said...

yang shin can tu da tergelak bleh tak..comelssss plis.. hahahhaa.. ops.. sorryy

nuyui a.k.a miss YUI said...

cian dia kena buli ea..hihi..comel gmbr kedua tu..

Cik Kamoo said...

ala kesianye dekat dia...tp comel lak tengok

Sue-Rya Qistina said...

alalalala kesian dia kena buli. hehehe

diana said...

Betul tu..lagipun niat depa nak melawak je..bukan melampau pun kan...mak akakkata bagus tau boh celak kat kening anak.tapi ni bukan celak kan..ekeke...

MizzTina said...

alahai..sian princess

fazilzura said...

alahaiii cian nye diaaa

MissGigi Besi said...

hihi..sape la yg buat kening die smpai jadi macamtu...

Riana said...

serius cian dlm troli tu...muka pisat2 lg..
yana plak tgok gmbar ke2 tu byk kali sbb xbaca lg..sape la yg buat tu,..hish..hee

BlueiceButterfly said...

ala kesian lak tengok pic first tue..yang sin chan tue comel sangat..hehe kenangan bila dah besar nanti :)

Aty_Fared said...

Alololo kesian tngk muke die yg comel tuh...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...