Image and video hosting by TinyPic

19 February 2013

Apa itu NUFFNANGX?


NUFFNANGX ni senang cite satu apps yg korg boleh
donlot kat Android korg or Iphone korg.
lepas donlot,senang lah korg nk BW or stalk or komen
blog kesayangan korg.

lepas kekeliruan yg aku lakukan semalam,
dan lepas aku jd CSI,
hasil yg aku dapat ni lah.

baru aku tau NuffnangX ni adalah untuk 
blogger tegar yg ada smart phone.hehehe.
kalau pakai 3310 xleh eh.harap maap.

nuffnangX ni sama mcm twitter or stegrem.
korg boleh follow blog yg korg suka.
contoh mcm blog aku kat atas tu.
then boleh senang senang komen.
bila komen,
korg akan dpt notification.
lepas tu senang nk balas.
boleh jd cm chatting lak kat kotak komen tu.
best kan?

tp yg xbest nya.
akan berlaku conflict antara kotak komen kat blog,
and kotak komen kat nuffX,
kalau install nuffX,kotak komen kat blog korang akan hilang.
kalau korg dh publish segala komen,
tp komen x keluar.hehe.
jgn jd cm aku.

mcm kekeliruan dlm entry aku smlm.

last last aku buang je kotak komen nuffX.
baru ada balik segala komen yg aku publish td.

so dh paham apa tu NuffnangX?
so sila install di HP anda skrg ye.

contoh kat hp aku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. onie ada benda alah nuffnang x ni,tapi malasnya nak gegodek apa ada dalam tu,haha......





    p/s: heiiiiiiiiiiiiiiiiii akak,ofkos la kita ingattttt dan kenal akak ! hehe..dah ada baby dahhhhhhhhhhhhhhh,omeinyaaa..rasa nak gomol-gomol je baby tu,tahniah akak ^__^

    ReplyDelete
  2. Mieya dulu macam tu jugak. Waktu first time Nuffnangx dilancarkan. Ramai komplen tak boleh komen. Terus Mieya buang balik kod tu. heheh

    ReplyDelete
  3. Tengok gambo last nampak cik tomei tu..berapa banyak ye hairband dia..hehe...boleh buat entry pasal hairband princess nih..mesti ramai nak tengok..ekeke...

    ReplyDelete
  4. oooo..hahhaha tq for sharing..akikiki

    ReplyDelete
  5. akk x daftar punn ..
    cukup lah nuffnang aje koot
    x pandai bab2 nie huhuh

    ReplyDelete
  6. alamak...x paham jugak :P
    apa daaa...kena study lebih ni :P

    ReplyDelete
  7. saya dah uninstalled NuffnangX semenjak depa dikatakan sebagai Malware oleh Google... koh koh koh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com