14 February 2013

Badan aku cantik.nak badan cantik dgn cepat x?

Selepas 5 bulan menternak lemak.aku ada masalah bila nk mulakan sesi pekerjaan aku.bila esoknya nk g keje.kite selalu buat apa? Opcoz gosok baju yg nk pakai g keje esoknya kan.ke korg g keje xgosok baju? Oppppsss kalo aku pon nmpk baju xyah gosok aku xkn gosok n pakai baju tu selalu.mmg dasarrr pemalas kansss.

Kalo korg myb pk nk pakai baju apa.aku pk mcm mana aku nk pakai baju.mlm tu aku paksa ajak suami aku g cosway sbb nk bli girdle.hahaha.aku tgk stegrem intan norazam.dye bli girdle kat cosway.so aku pentiru lah.sbb nk sorok lemak kasi baju kurung muat.even aku xtest pon baju kurung aku.tp aku mmg dh boleh agak.mst sendat mendat ketat punye lah.kompom.
G cosway.bli girdle.rm58.so done! Selamat 1 perkara.sambung perkara satu lagi esoknya nk g keje.haihhh....

Aku bangun kul 6 mandi.semangat pakai girdle.wahhhh best! Tersorok lemak.nampak shape.sonoknya sarung kain and baju.sekurang kurangnya ada space sket untuk bdn aku bernafas.hehe.tppppppp.payah sket nk duduk dlm kete sbb ketat kan.tp aku suka.xde terbonjol perut.ramping je.ahhhh suka suka.
Sampai opis.duduk kat kusi.ok lagi.but a bit xselesa sbb yelahhh lemak tersepit kan.lg satu nk kencing.bapak ah kena bukak.tarik ke bawah.siksa.ketat.hahaha.but best.lg best sbb mkn sket dh rasa kenyang.yelah,salur usus perut dh kena grip kan.tu kenyang je rasa.

Sape yg rasa nk ramping dgn cepat.pakai lah girdle yg beli kat cosway eh.xyah mahal sgt.budget.hehehe.
And org kata girdle ni gatal kan.bg aku little bit lah sbb metarial dye.tp xlah gatal sampai tergaru2.

12 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau akak nak pakai girdle ni agak mengada2 tak.. hahahaha. rasa badan macam dah chubby sikit la..

::EIDA:: said...

Id pakai brand Elken. Selesa walau mahal sikit. Tak tersepit sangat. Just nice. Sbb beli ikut saiz badan.. hehhe

diana said...

nak beli jugak la..kat umah akak ni ada cosway..akak punye berat dah turun tapi perut mengelebeh la.macam buncit.kalau pakai jeans mesti perut terlebih..hahah

Ardini Humaira said...

dni super malas.. dah 5 girdle beli termasuk premium beautiful. tak pakai. sangat rugi bersikap begini. huaaaaaaaaaaa

Cik Puan Diksu said...

saya pun ada pakai..best,..ketat..tak longgar pun...

BlueiceButterfly said...

tengah mencuba pakai jugak..hehe tapi susah betul bla nak pegi toilet..hehe

cik chinta said...

wauu..5bln. pki korset mmg slim la. ske gak pki. npk curve je bdn

With Julia said...

wowww girdle dgn wanita mmg x dpt dipisahkan...murah gak ek girdle tuh...ju dh ada yg jenama Triumph's Pelvic Panty Girdle, beli masa nk kahwin tuh...pakai sekali sekala jek if baju kurung moden hehhe selesa gak...nanti nk usya cosway ye lah soon :)

✿ pink velvet ✿ said...

haha! aku pon girdle mmg x penah tinggal dari dulu.. pregnant ni je baru stop.. tp still x caya yg ade girdle bole kuruskan kite even pakai tiap2 ari, huhu~

erna said...

nak tau x...lepas bersalinkan iman, masa dalam pantang lagi..gigih erna ke cosway nak beli one set corset.

erna x sanggup dah nak berbengkung lilit sebab susah nak gerak dan erna pun ke kelas masa dalam pantang. jadi, erna beli la 1set RM168 x silap erna.

tapi memang sengsara la pakai korset ni. bahagian badan memang sakit sangat2. sengsara.

sehinggalah erna jumpa bamboo korset dan memang sampai sekarang pakai bamboo korset. sangat selesa :)

korset cosway..simpan. eh, sebenarnya xtau dah mana pegi korset tu :P

FariedaSu'udi said...

size ape tu?

Terra Nama said...

Ribu2 kot.. nak banding dengan cosway baru 58 hengget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...