19 February 2013

blank depan peti sejuk.


aku suka blank tiba tiba.
contohnya,
kalau aku dh set mind aku nk buat sesuatu.
tp kalau tiba tiba ada benda mengganggu,
aku mst lupa apa yg aku nk buat.

mcm dlm gambar tu,
selalu jd kat aku,
aku rasa mcm aku nk amik something,
tp dh sampai depan peti.
aku akan tanya balik.
" apa yg aku nk buat ni "
hahaha.terukkan.

ala aku tau,
korg pon penah jd cm ni kan.
jgn tipu.muehehehe.

tambah lg bila lepas bersalin ni.
lg lah kerap jd benda cm ni.
kdg kdg aku gelakka diri sendiri,
belum lg masuk umur 30.
dh jd cm ni.
kalau dh 30 mcm mana lah agak nya.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...