18 February 2013

Blog Template Pink

cantikkan x template blog aku yg baru.
huaaaa lama dh aku idam nk tempah template blog.
yang baru,yang comei,yg memenuhi citarasa aku,
yelah,nk buat sendiri idok lah reti,
bila masuk blog org lain comei je,
masuk je blog aku.ahhhhh suram,
xbermaya,ptt lah blog aku x fofular.
muahahahaha.so aku nekad,nk jugak tukar
template.nk nk nk!

so tetiba aku terbuka 1 blog ni,
xhengat dh namanya,
tapi cantik,aku teruja tgk template baru
dye,so aku tgk design by dye,so jumpa lah
blog ni,yg boleh ditempah template,
header,icon,doodle,and mcm mcm,
belek belek harga,amattttlah perpatutan.
so bila kena dgn harga,lg lah aku suka,
leh pulak tu request nk yg mcm mana,
and yg penting,org nya x berlagak,
x sombong.aku suka sgt.

ada setengah yg aku tanya,
sombong gila,tanya 10,1 je jawapan.
ahhhh trus block lah,namau tempah kat dye.
and yg ni plak,mmg highly recommended lah.
korg leh try,dye baik je.sopan.hehehe.
tp dye ni student.myb take time nk siapkan,
tp template aku ni 2 hari je.
semalam dh boleh pakai.heeee.
aku mmg jenis tak sabar,biasalah,safura kan.

so lepas ni lg semangat lah aku nk update blog.
korg jgn marah eh.hehehe.
korg pon mst suka kan singgah kat blog aku,
sbb dh x serabut kan.hehehe.

korg nk tempah gak?
meh order ngan KAY,
ada FB and ada BLOG dye.
try lah contact.

to KAY,kalo kay baca entry ni,
akk nk ucapkan time kasih banyakbanyak.
akk suka,puas hati sgt.plus kay sgt baik.
moga leh trus success,nt belajar lg template yg
bestbest taw.akk nk tempah lg.hehehe.


16 comments:

kiera'sakura said...

pink saya pun suka. sejuk je mata nak masuk kihkihkih

mama leen said...

wow mari terjah blog dia

fazilzura said...

oh baru lg ker tmplete awk ni..

sgt2 cutee

diana said...

comel nye header..:)

Intan Zulhilmi said...

Oh sgt sweet!suke sgt pink! akak pn plan nk tuka template gak...nk wat sdrik idak reti hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

Cho Zila said...

akan dipertimbangkan.. akakpun teringin nak berwajah baru... Insyaallah nanti akak terjah blognyer.. pink memang sangatler sweetkan..

cik fadh said...

cantik, kemas je..fresh !

Innanie | Ariffin said...

haa baru bersemangat balik nak baca blog kak rara. baby atas tu... alahai mengundang jeles betul tengok nyenyak tdor!!! geget dagu dia. hehehe :)

Amanda Suria said...

cantik...comel jer...sesuwei ngan gegirl tu..

Wan Afzan said...

srius cantik design, susunan & color theme ni.. thumb up for KAY!

Cik Kamoo said...

cantiknye belog Rara skang,,,,,jeles akak tau

✿ pink velvet ✿ said...

huiiii~ cantik sungguh blog anda.. teruja tgk.. dah la kemas, pink pulak tu, cantikkk :)

::EIDA:: said...

ida suka pink .. suka suka suka!

najihahfara said...

cantik sangat :)

Kay Lya said...

heee tq kak promote blog sy..ade 2org dtg tmpah..rezeki..terima kasih kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...