21 February 2013

KATE MIDDLETON preggy pon comei!



alaaaa comei je perut dye kan.
suka aku nengoknya.
teringat lah masa aku preggy dulu.
tp aku x secomei kate lah kan.hehehe
aku comei cm dotty.hee.

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweet

MizzTina said...

cute..

azizah :) said...

mesti perut jijah lebih kurang camni gak..hahaha sebab kecik n kurus..xnmpk muncit..ngeee~~

Marya Yusof said...

As salam,

Hai adik! Mestilah akak ingat kamu... Cuma lately tak boleh nak 'jalan-jalan' sgt! hikhik... Baby kamu sgt comel!

Tulah kan tgk org preggy comel je... bila tgk diri sendiri pregnant alahai... Akak ni kalau pregnant mmg comot habis...huhuhu...

Mooniqueen said...

tu la maybe kate ni orgnya jenis kurus kot.. n maybe awal lagi...

Sue-Rya Qistina said...

comel je kate ni. preggy2 pun comel jugak. tapi berani diorg kan pakai high heels wpun preggy. kalau kita, mmg x berani punya lah. hehehe

mOoN said...

rindunya nak peknen.. nak ada baby dalam perut.. nak bagi aisya adik.. heee~

Nursaila Norman said...

comelll sgt2 :)

Ijah EmoTemo said...

alololo comelnya perut dia :)

diana said...

comel je perut dia..
dia pulak cantik tinggi,nampak perut tu kebawh je..heheh

ieda immi said...

aah sgt2 comel
ala dikk anak sulung
semua gituu !
akak dulu punn sameeeeeeeeeeee
( nak jugak ! muahhaha )

♥ Wina ♥ said...

org cantek pakai ape pun or preggy pun tetaplah cantek!

bukan macam kite nie ha..kembang semangkuk bile preggy hiksss!

fazilzura said...

kulit perut nipis

adzairdawati makdara said...

sangat gojesssssssssssssssssssssssss

sal ya said...

dah nampak perut ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...