Image and video hosting by TinyPic

21 February 2013

KATE MIDDLETON preggy pon comei!



alaaaa comei je perut dye kan.
suka aku nengoknya.
teringat lah masa aku preggy dulu.
tp aku x secomei kate lah kan.hehehe
aku comei cm dotty.hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. mesti perut jijah lebih kurang camni gak..hahaha sebab kecik n kurus..xnmpk muncit..ngeee~~

    ReplyDelete
  2. As salam,

    Hai adik! Mestilah akak ingat kamu... Cuma lately tak boleh nak 'jalan-jalan' sgt! hikhik... Baby kamu sgt comel!

    Tulah kan tgk org preggy comel je... bila tgk diri sendiri pregnant alahai... Akak ni kalau pregnant mmg comot habis...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. tu la maybe kate ni orgnya jenis kurus kot.. n maybe awal lagi...

    ReplyDelete
  4. comel je kate ni. preggy2 pun comel jugak. tapi berani diorg kan pakai high heels wpun preggy. kalau kita, mmg x berani punya lah. hehehe

    ReplyDelete
  5. rindunya nak peknen.. nak ada baby dalam perut.. nak bagi aisya adik.. heee~

    ReplyDelete
  6. comel je perut dia..
    dia pulak cantik tinggi,nampak perut tu kebawh je..heheh

    ReplyDelete
  7. aah sgt2 comel
    ala dikk anak sulung
    semua gituu !
    akak dulu punn sameeeeeeeeeeee
    ( nak jugak ! muahhaha )

    ReplyDelete
  8. org cantek pakai ape pun or preggy pun tetaplah cantek!

    bukan macam kite nie ha..kembang semangkuk bile preggy hiksss!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com