Image and video hosting by TinyPic

21 February 2013

kuasa PELUKAN



Hebat betul kuasa pelukan ni kan,
tambah lg pelukan ibuu,mmg best.

kalau aku lak,
bila suami aku peluk,
rasa manja sgt,
manja kat suami,
*mengada kan!

kalau peluk anak,
aku rasa anak aku manja sgt dgn aku,
tambah ag kalau anak aku pandang je muka aku.
aku suka.mcm tgh nk bgtau sesuatu.

TAPI!
kalau tgh demam kuat nk peluk,
mmg x lah aku rasa,mau rimas,
anak aku kalau panas lg lah.kalau boleh.
sampai nk bogel.xnk org peluk dia,
suami aku pon sama.
aku pon sama.hehehe.

kdg kdg peluk ni membantu.
kdg kdg x jugak! hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. salam pura..hihi..aku ni melati..wah aku newcomer bru jinak2 nk berblog ni..minta tlg yer if de yg xreti..hihi..anyway aku dok follow blog ko as a silent reader je..n sonok dgr cta bbay..princess comey..hihi..

    ReplyDelete
  2. KAK BUI SUKA DIPELUK HUBBY TP X SUKA LAMA2..5 MINIT JER SBB LEPAS TU RS RIMAS..HEHE

    ReplyDelete
  3. akak suka peluk husband...hehehe
    rasa selamat je!

    ReplyDelete
  4. princess pun macam tu ye??sambil peluk ssambil tengok muka..sebab mikhail macam tu..heheh..nampak manja kan??kadang2 sampai hangit lauk atas dapur sebab sibuk peluk anak..hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com