15 February 2013

nak cerai sgt kan? nah hambekkk kau!


Nak mintak cerai...

Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....

si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)

isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!

si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)

isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....

si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)

isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

sisuami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......

isteri : awak ada ingin minta apa2??

suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...

isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

suami : si suami menjawap sebelum beliau menlanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..

InsyaAllah keluarga bahagia.

7 comments:

Erna OhShawl said...

mula baca rasa teruja. last-last gelak besar erna. hehehe

Rara, kalau nak beli bamboo korset..rara LIKE page ni ye..

https://www.facebook.com/ErnaOhShawl

BlueiceButterfly said...

agak serius pada permulaan tapi bila baca sampai abis gelak sorang2..hehe baru isteri sedar kot masa tue :)

diana said...

ahahahh..
rasakan...

Niza Romli said...

haha...bunuh diri namanya tu. Dah geram/marah sgt la tu.

Cik Kamoo said...

hahaha kejam giler

hayati hashim said...

Hahaha

Ibu Lala said...

Ha ha ha...kelakar pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...