19 February 2013

Nuffnang Darlingsss!

aku penah merajuk ngan en.nuff,
penah dulu skali aku remove en.nuff ni.
sbb geram.knp duet aku x banyak mcm org lain,
dpt pon ciput ciput je.
sedih gila aku,till now,
dr august 2009 aku start blogging,
till now aku baru dpt rm50 je.
tu pon dpt sbb CTR hari hari dpt 0.25sen.
sadis kan.

aku penah merajuk ngan nuff
sampai pujuk hati yg aku berblog bukan
sbb duet.YA,aku berblog bukan sbb duet.
TAPI kalau dpt duet sape x suke ye dak?
hehehe.alang alang menyelup pekasam,
biar sampai ke pangkal lengan.

aku nk cash out rm 50 ni pon cm serba salah.
sikit nya.hahaha.tamak kan aku.
kalau nk cash out,ratus ratus sedap gak.

so semangat aku dtg balik lepas pakai
template baru tuh.korg pasan x?
comei kan rumah baru aku.hehe.

then aku skrg nk berusaha lah.
cm mana nk jd blogger berjaya,
aku tak mintak nk jd cm redmummy,
dpt jd cm k.diana dh lah.hehehe.
bukan bodek taw.tp ni seyes,
aku jeles ngan akk akk ni,
blogging pon boleh cash out banyak.
kak eidamimi pon x de kurangnya,

so kalau nk berjaya mst kena berjaya kan.
so aku try PM k.diana tny pasal nuff,
aku risau gak nk tny dye.sbb takut.dye cm garang.
hehehe.tp rupanya ok je.k.diana siap bg tips ag kat aku.
heee.suka suka.

so start harini aku nk try lah.rajin sket update.
BW,bodek bodek en.nuff.hehehe.
kalau xde gak duet masuk.mmg bukan
rezeki aku lah tu.mmg saje lah kan
nk bg aku saje berblog utk suka suka.
but,utk mereka yg dpt cashout tiap tiap bulan.
aku bangga sgt ngan korg!

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAh akan ada pngkatan..pcayalah..bila start ada BE pasti muncul lg..byk tak byk je..

cntik blog akk! comell..

fazilzura said...

ehheh sama la kite.. kdng2 malas nak pk duit dh .. ado , ado laaaa.. kalau xde , xde lew...

thn leps lebt psl join event ..

♥ Wina ♥ said...

jujur tu :)

saya pun sama..berjanggut tunggu duet tu bertambah..insyallah bertambah nanti ye, awak..

salam kenal juga...

diana said...

heheh...
akak ni tahun ni dapat cashout sekali je..ni sampai sekarang tak cukup2 lagi nak cashout...nak kena pulun balik la berblog ni..

tapi tu la..banyak halangan.tambah2 dah ada baby ni..tau nak baring guling2 sambil peluk anak je..

Rara kira untung la sebab kerja.kat tempat kerja boleh gak berblog time tak de benda nak buat tu..lagi satu rara ni sesuai berblog sebab bagi cepat masa kerja tu berlalu..bagi lupa kejap dekat ank..heheh...

najihahfara said...

cantiklah blog akk..

KAMIHIDUP said...

Dia orang ada ads dengan nuffnang. Dia orang punya hit kaw kaw. Sebab tu semua entri yang dia orang keluarkan adalah entri berbayar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...