20 February 2013

Princess : lagu Favorite

sejak dr umur 3bulan,
princess dh suka tgk hp,
dah pandai bergambar,
dye tau org akan snap pic dye,
then tau je pandang camera and
senyum.heee.menurun dr ibuu kot.
kikiki.

aku rasa sume budak skrg cm tu kan.
mmg pandai sgt and tau sgt org nk tangkap
gambar dye.kan kan.

sejak dr tu jugak,
aku dh ajar princess dgr lagu lagu,
mcm twinkle twinkle.
dye suka sgt,
sampaikan kalo lagu tu dh habis,
dye boleh nangis.
nk suruh kita pasang lg.
dh pasang baru diam.


and princess suka lagu rancak,
kalo lagu slow dye buat dekkkk je.
hehehe.

baru baru ni SIL aku pasang lagu baru
untuk zahra,pas tu princess dgr,
dye pon sebok jerit jerit bila dgr lagu tu.
suka sgt dye.aku pon xpaham knp.
tgk je kat ipad sampai x kelip kelip.
so aku pon download lah lagu tu kat hp.
tiap tiap hari pasang kat dye.
punyalah suka.menjerit jerit.
gelak gelak.haisshhh anak.



lg satu aku baru teringat.
aku pasangkan dye lagu " i like a move it,move it "
ala dr cite madagascar tu.tu pon dye suka sgt,
sbb kalerfull.ada polkadot.
suka gila dye.



korg ada lagu lain yg rancak nk bg anak tgk x?
jom share.hehehe.

paling suka tgk pic ni.

12 comments:

Ratu Hatiku said...

Cute jerk...:D

Bitt (double IS) said...

wahh dah besar dah dia...hehehe comel..
apa yerk lagu rancak abang doubleIS ni...rasanya mereka lebih suka lagu crazy frog hahahha tambah2 yang frog tu ajar budak2 menari...hahahahhaa

fieda said...

semua lagu best2..

diana said...

akak donload dah lagu gummybear tu..dia tak nak dengar yang tu..hahaha..lagu yang mikhail dengar tu,yg kat blog akak semlam,hujung dia ada baby gelak.bila part gelak tu yang paling dia suka.ekeke..

selalu nya akak ambik lagu2 bagi mikhail dengar kat aplikasi play store kat enpon tu.donload je.

amboi..kening mahal tu..;P.

shaFazie said...

lagu twinkle itu mengimbas balik zmn kecik2 hehe..
chomey princess geram tgk mata dia

Ibu Lala said...

Alah comeynye. Tp nape gambo terbalik tu..

Misz Pinkie Winkie said...

alolo comelnya..
faliqqarai suka lagu iklan bananana..ngan iklan lady choice upin ipin tue.bukan main suka lagie..kalo nampak kat tv terjengah2..

Aeen said...

pandainye princess pilih lagu ek..lagu slow xmau...xjiwang la nie..heheh..

fifi said...

Rara!! lagu twinkle tu..video tu..memang rissa suka gak. i.memang selalu pasang utk dia.gummy bear eh?nanti nak try la

mas saari said...

anak akak pulak suka dengar lagu2 kat babytv tu.. kalau dia tgh nyusu dan dengar lagu yg dia suka siap berhenti nyusu lagi..he3

najihahfara said...

kak,lagu crazy frog princess x suka ke. dulu adik sy mase kecik kene pasang lagu tu dulu nakkasi dia makan

lizz said...

tetibe teruska la lagu twinkle little star tubest...
anak akak suka dengar lagu abc ni dier tak rancak sangat tapi karekternyer comel....http://www.youtube.com/watch?v=7XYQd_sJVzk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...