Image and video hosting by TinyPic

19 February 2013

review penggunaan PURE MARINE COLLAGEN selama sebulan


selepas sebulan makan PURE MARINE COLLAGEN
merujuk kepada pic di atas,
see,muka aku nmpk merah merah sket kan.
hee.sebelum ni muka aku kusam.
tp lepas mkn PMC rasa mcm ok muka aku,
kulit muka rasa lembut je,
tangan pon sama. ( cuma eyebag je xleh kurang )
sedih.sape tau product apa yg boleh pulihkan eyebag?

so far aku mkn PMC pg and mlm,
aku x letak kat muka buat masker sbb
xtahan sgt bau hanyir tu.

tentang PMC yg menstabilkan hormon lak,
mmg PMC berjaya menstabilkan hormon
MIL aku,MIL aku dh masuk 51 tahun,
period dye kdg kdg dtg dan x dtg.
tp sejak makan PMC,period dye datang balik
dan keluar semua.x mcm dulu lg.
mmg berkesan.

Kebaikan Kolagen Asli dari Rumpai Laut Kering

-Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, - YES
-Peningkatan PAYUDARA - hanya suami yg tahu.hehe
-Anti-bakteria,
-Membuang TOKSIN
-Menghilangkan SEMBELIT - bg aku yg susah nak yak ni mmg hilang sembelit.lancar je.
-Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
-MENCANTIKKAN KULIT, - cantik.rasa merah merah kulit
-MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
-Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT) - YES
-Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
-Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT,
-mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT juga RESDUNG - agak berkurangan
-Membantu meningkatkan METABOLISME - Maybe
-Meningkatkan fungsi stomatch
-Membantu menghapuskan nefritis(radang buah pinggang), Arthritis (sendi tulang), basal
-Menguatkan saluran darah, mengurangkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah
badan dan purpura haemorrhagica
-Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu - YES,sakit pinggang and bahu xde.
-Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR 
-SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
-Mencegah ANEMIA 
-Mampu meningkatkan penghasilan susu ibu
-Memperbaiki masalah pengelihatan & batuk
-Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya.
-Sesuai utk ibu mengandung 6 bulan ke atas (2 sudu shj)



pic ni mmg NO FILTER,NO MAKEUP.nmpk segar kan muka saya.heee

tapi skrg aku stop kejap mkn PMC sbb badan aku naik gatal.
suami aku kata sbb aku mmg ada allergic kot.
aku xtau sbb aku mkn PMC or ubat lain.
aku nk try stop satu satu.tgk mana yg menyebabkan aku allergy,
but feedback mkn PMC mmg bagus sgt.aku suka.
kulit muka cantik.licin.bersih.senang bangun pg.heee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Aty pon rase bende bagus tuk bdn aty..mmng dah tak nmpak kusam even tak berbedak...aty suker..tp aty pon tak buat masker..mmng hanyir..hewhew..:-)

    ReplyDelete
  2. wah sangat cantik blog ni..suka sgt...=)

    ReplyDelete
  3. wah sangat cantik blog ni..suka sgt...=)

    ReplyDelete
  4. selalu dengar kawan-kawan ambil PMC nehh..tapi cnn tak pernah cuba lagikkk...teringin gak nak kulit menghalus dan mengebuss gituu tapi byk sgt alasan bila nak cuba PMC nehh...hikss

    ReplyDelete
  5. Wow! Gebu! Nak try jugaklah...dah tua-tua ni...mmm...

    ReplyDelete
  6. tringin gak nk try tp xda kkuatan utk mmsaknyer..hanyir kan.pdhal kt sabah ni bsepah2 org bjual..murah lak tu..15hengget leh dpt sekilo...hikhikhik...
    nnti nk try la.. :)

    ReplyDelete
  7. baguskan..akak makan jugak dulu siap buat masker lg,tp bila dah peknen jd malas pulak,terus tak makan

    ReplyDelete
  8. Salam rara..

    comelnya gambar tu.. suka tgk u both yg sgt comey tu.. wah.. banyak khasiat pmc tu ya.. paling best bila kulit jadi lebih bersih dan cantik..

    ReplyDelete
  9. wahhhhh
    mn nk dptkan benda tuh.... mcm minat plk.. he3

    ReplyDelete
  10. wah wah iman sophea kecit2 dah pandai buat duckpace. hikhik :P

    ReplyDelete
  11. dagu lekuk yang mahal tu...heheh..

    eh!lupa nak bagitau post rara pasal beckham tu kat BUSUK.ORG dapat 28 views..bagus2..daftar la dengan busuk.org. Tiap kali lepas update ping kat busuk...situ lubuk traffik.

    ReplyDelete
  12. wahh sy mmg tringin nak try..awk pakai kaler apa eh?

    ReplyDelete
  13. mmg berkesan pakai ni kak. sy, mak,ngn adik pun pakai. mmg elok

    ReplyDelete
  14. sy pun makn ni..mmg bagusss n berkesan

    ReplyDelete
  15. PMC nie mmg bgus tegangkan muka kalau buat masker..xnk hanyir masak dgn daun pandan...(untuk buat masker)..kalau kt kg. rumapi laut ni kita org buat ulam je... sedap dan xpayah nk masak2 terus telan

    ReplyDelete
  16. PMC ni mmg bagus...licinkan muka kalau selalu buat masker...kalau xnk hanyir, masak dgn daun pandan... kita org kalau kt kg. rumpai laut ni a.k.a agar2(org sabah pgil) makan tanpa masak buat ulam (yg segar pnya) ...sedap dan senang..

    ReplyDelete
  17. Salam
    Jika Berminat utk Membeli Pure Marine Kolagen Gred AAA Kaler Ungu RM 10 100 Gram Sila Call/Sms/Whatsapp Sy Ditalian +601126284226
    Thanks Admin

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com