Image and video hosting by TinyPic

14 February 2013

terjun tingkat 6 Times Squre sbb gaduh ngan boyfriend

Awek terjun dari tingkat enam selepas bergaduh dengan boyfriend. 

Lokasi : times square
Cara mati : terjun dari tingkat enam
Jantina : perempuan
Suspek : si boyfriend


korg nampak gambar kecik tu?
aku pon xtau sahih ke x cite ni.
dorg kata baru je jd td,awek ni cina.
terjun dr tingkat 6 sbb gaduh.
ahhhh bapak ah bodohnya.
pendeknya akalnya.
alahaaaiiiiii gaduh pasai apa?
dye xnk kiss hang ke?
huh lucky lah cina,kalau lah melayu,
islam,aku tak tau nk ckp apa.tepuk dahi jelah.
aman lah kau disana ye.
sia sia je mak kau beranakkan kau.
sbb lelaki kau nk terjun.
ko ingat ni cite titanic ke dik non???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Mujurlah bukan islam. semata2 kerana CINTA. disbbkan CINTA, org boleh jd gila. parah betul!

    ReplyDelete
  2. ikutkan perasaan sangat..alahai banyak lagi kumbang di taman..

    ReplyDelete
  3. memang ramai orang malaysia sekarang yang ada penyakit mental.dia mungkin salah seorang nya...tekanan sikit dah ambik jalan singkat ikut hati dan perasaan.

    ReplyDelete
  4. lbh baik g cari pkwe lain...ape daaa.. sia2 je hidup.

    ReplyDelete
  5. hati-hati bila kita nak sebarkan cerita .. cari punca dan sahihnya cerita dulu. takut dapat dosa percuma :)

    ReplyDelete
  6. bukankah kita diajar untuk bersangka baik? siapa tahu dia mungkin tersadung , lalu terjatuh? :)

    ReplyDelete
  7. terlebih mhayati hari valentine yg sia2

    ReplyDelete
  8. Apa-apa pun kesian kat dia...

    ReplyDelete
  9. Puan Rara, bahasa melambangkan keperibadian. Apatah lagi, Puan menceritakan kisah orang lain.

    One more thing. Race/religion doesn't matter in this issue - ya Islam adalah agama yang benar namun Puan perlu tahu yang semua agama tak mendidik penganutnya menghilangkan nyawa diri sendiri. Don't be racist. Dan betul ke dia 'bunuh diri'? Siasatan masih dijalankan. Tak baik awak menuduh yang bukan-bukan.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com