14 February 2013

terjun tingkat 6 Times Squre sbb gaduh ngan boyfriend

Awek terjun dari tingkat enam selepas bergaduh dengan boyfriend. 

Lokasi : times square
Cara mati : terjun dari tingkat enam
Jantina : perempuan
Suspek : si boyfriend


korg nampak gambar kecik tu?
aku pon xtau sahih ke x cite ni.
dorg kata baru je jd td,awek ni cina.
terjun dr tingkat 6 sbb gaduh.
ahhhh bapak ah bodohnya.
pendeknya akalnya.
alahaaaiiiiii gaduh pasai apa?
dye xnk kiss hang ke?
huh lucky lah cina,kalau lah melayu,
islam,aku tak tau nk ckp apa.tepuk dahi jelah.
aman lah kau disana ye.
sia sia je mak kau beranakkan kau.
sbb lelaki kau nk terjun.
ko ingat ni cite titanic ke dik non???

17 comments:

wantie said...

adei... singkatnya pemikiran.

mama leen said...

gila lohh... adoi..

Sue-Rya Qistina said...

Mujurlah bukan islam. semata2 kerana CINTA. disbbkan CINTA, org boleh jd gila. parah betul!

SURIA AMANDA said...

erk...mati free jer...kesian..

cha said...

alahai kesian

fazilzura said...

eee ngeri nyeeeee

Fara Atiqah said...

ikutkan perasaan sangat..alahai banyak lagi kumbang di taman..

diana said...

memang ramai orang malaysia sekarang yang ada penyakit mental.dia mungkin salah seorang nya...tekanan sikit dah ambik jalan singkat ikut hati dan perasaan.

cikpingu said...

lbh baik g cari pkwe lain...ape daaa.. sia2 je hidup.

Permata YangDicari said...

hati-hati bila kita nak sebarkan cerita .. cari punca dan sahihnya cerita dulu. takut dapat dosa percuma :)

Permata YangDicari said...

bukankah kita diajar untuk bersangka baik? siapa tahu dia mungkin tersadung , lalu terjatuh? :)

Farisha Lyssa Farish said...

terlebih mhayati hari valentine yg sia2

biela bell said...

berhantulah ts..haha

najihahfara said...

ngeri pulak tengok huhu

Chekgu Azrine said...

Stupidos!!huhu

eynda said...

Apa-apa pun kesian kat dia...

Anonymous said...

Puan Rara, bahasa melambangkan keperibadian. Apatah lagi, Puan menceritakan kisah orang lain.

One more thing. Race/religion doesn't matter in this issue - ya Islam adalah agama yang benar namun Puan perlu tahu yang semua agama tak mendidik penganutnya menghilangkan nyawa diri sendiri. Don't be racist. Dan betul ke dia 'bunuh diri'? Siasatan masih dijalankan. Tak baik awak menuduh yang bukan-bukan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...