28 March 2013

Anak aku fobia

hai Assalammualaikum.
aku lambat lg rini.aku xtau knp alarm aku x bunyi lg rini.
bengang betul aku.tapi nasib baru 6.45am
aku mls nk kelam kabut.aku buat biasa biasa je.
aku mls kalo kelam kabut jd cm smlm.
xnk xnk.fobia.

aku nk cite pasal anak ku smlm.
Alhamdulillah dia xde pape.cuma nya,
dye merap.kat school pon teacher kata dye xnk duk bawah sorg sorg.
dye mcm takut.kalo duk sorg nangis.
mlm smlm kat rumah pon sama,
aku ni xboleh nk kemana,org lain amik dia xnk.
dye nk kat aku je.
aku nk buat apa pon smlm susah.
nk mkn pon kena pasang video dulu bg dye tgk.
baru leh.tu pon kejap je.aku g dapur
dye nangis balik.ngan nenek pon xnk.
nenek bg tidur pon x nk.
nk aku jugak.

aku tak tau knp.
sedih tgk dye mcm takut je,
yelah,actually dh 2 kali dye jatuh sofa,
ritu skali dgn MIL aku.
tapi MIL aku kata dye letak bantal kat bawah tu.
hmm sian anak aku kan.
bila aku pk pk balik,
mst dye sakit.

tp mcm korg kata,baby kalau jatuh malaikat sambut.
MIL aku pon ckp cm tu.hmmmmm.
rini pon aku bg dye kat teacher,dye nk,tapi bila aku nk g keje,
dye depakan tgn kat aku balik.suh aku amik.sedih aku rasa.
tapi aku cepat cepat g naik kete.

tunggu ibuu balik karang eh syg.
ibuu love u!

my happy baybee.ibuu miss u already!

21 comments:

Lynda Che Lah said...

hati ibu kan Rara..Dont worry dear..

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

♥ Wina ♥ said...

alahai cian princess..

my anak bujang tue entah dah berapa kali dah jatuh..bersilih ganti benjol kat kepala dia..lasak x hengatt!

Sue-Rya Qistina said...

alaaa...siannya dia. budak2 mmg gitu rara. if something happened kat diorg, diorg nak rasa selamat tu yg dia merap je tu. xpe, lama2 dia ok la tu. jgn risau sgt eh

Khai♥Rin : anies said...

rara bw la pegi berurut.. yelah takut jg kalu2 anggota dlmn yg bengkak ke...kita x leh nmpk dgn ms kasar..maklum shj la tulang / organ baby ni kn lembut...bimbang ada kesan di kemudian hari.tp hrp2 nyer baik2 shj.. insya allah

ieda immi said...

insyaallah x der apa2 tuu rara ... tapi hati ibu mana x risau kan ..
baru lah tahu ginilah jadi ibu kan ;)

mama leen said...

penah dengar juga macam tu.. malaikat sambut.. Insya Allah

~wAniE~ said...

perasaan anak kecil ni halus. dia rasa selamat dengan ibu dia la tu..

With Julia said...

Merap ye sofia...nak beralih bulan kot mama sofia...mmg ada kala bb berubah sikap jd cm tuh...ke windu ngan papa dia...

Golden Rose said...

alahai sianne princess...bila tgk muka anak rasa tak nak gi keje....rase nak kendong & peluk die memanjang je....biar dia dlm pandangan kita sentiasa...xp demi mengejar rezeki kena paksakan diri tinggalkan mereka kan.

Amanda Suria said...

sabar ye...dia cuma fobia jer tu..nanti lama2 ok..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

princess terkejut lagi kot..

Munnafendy said...

mgkin la dia fobia.cian dia..mesti takut je kalo kena tinggal sorg2...time ni rara mmg kena byk bsabar la..

Ros Anis Rusli said...

kesianya jatuh sofa..sakit...

tenku butang said...

mama nya lawa bebeno.. suka teman tgk.. heee

Nafisa81 said...

cantik seluar...pink gitu.

eiela said...

sabar ye. insyaallah, nanti baby tu ok, maybe juga dia fobia tuh terperanjat.

mas saari said...

sian dia.. takpe rara nanti dia oklah

Hana Soffelia said...

sama ra. entah nape alarm telefon tak bunyi..gggrrrr ari ni pun hana lambat.

diana said...

Ksian dia..nanti2 dia ok tu..sabar ye..

Bazilah (^0^) said...

cian princess. xpe princess kuat kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...