Image and video hosting by TinyPic

07 March 2013

Anak aku pompuan lah weh!

ni lah bajunya,nmpk cm lelaki ke anak aku?

korg ingat x entry pasal Kenanga Wholesale aku smlm?
kan lepas jumaat aku g ngn opis mate aku tu,
soknya sabtu aku g ngan mentua aku lak.
kami bangun awal.
aku rasa tu lag pestime aku bgn awal
sejak ada anak ni.
( masa preggy dulu pon xpenah bgn awal sbnrnya )
kikikikiki.

disbbkan MIL aku tak nk g lewat,takut panas n sesak,
kul 10 kami dh keluar umah,
sampai je perut lapa,
kami pon mkn kat old town dulu.
lepas mkn bermula lah pengembaraan kami utk
shopping moping.

ok lah,bukan tu yg aku nk cite kan,
aku nk cite pasal anak aku.
hari yg kami keluar tu,aku pakai kan
princess rompers moo,itam putih,
and x pakai headband pon,
sbb nk g tmpt cm tu,payah nk pakai headband,
nt berpeluh,so naked je lah kepala princess masa tu.

bermula dr satu kedai ke satu kedai kami jalan,
berjumpa lah dgn ramai org,
and sume org org yg kami jumpa tu,
teruja dgn kecomellan princesss.
weekkk lariiiiii! hahaha.

so dorg pon gomol gomol princess,
main main,yg jd dorg suka nya sbb princess ni budak yg suka senyum,
pantang ckp sket dh senyum,kalo di agah lg lah,
mengekek gelak.

tu ok lah,tp yg aku tak puas hati tu,
dr awal kami jumpa org,
sampai nk balik,sume org kata anak aku laki.
gila bapak sedih woi,
aku lahirkan anak pompuan lah.heee.

siap ada akk kat kedai tu tanya,
lelaki ke perempuan ni?
aku ckp " teka lah "
dgn muka yg penuh keyakinan akk tu ckp
" LELAKI "
hah! lelaki? sian anak aku.
aku ckp,perempuan lah kak,
punya lah dye x caye.
dye kata lelaki,
nk aku tunjuk bukti ke.hahahaha.
sian anak ibuu,
sbb botak,org ingat laki.

xpe xpe,nt bila rambut panjang,
ibuu ikat buat pokok kelapak eh,
pakai reben banyak2.

yang paling sadis nya,
bukan skrg ni je org ingat lelaki,
dr dulu lg org akan ingat princess lelaki,
dh pakai baju pink and headband pon org kata lelaki,
sian kan.hehehe.

xpelah.ibuu redha.hehehe.

kalo cm ni nmpk cm pompuan x? hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. hehehe...bila letak riben tu dah nampak cam baby girl dah..=D

    ReplyDelete
  2. baby memang gitu. sebab rambut pendek kot.

    ReplyDelete
  3. dia ikut muka abahnya kot sbb tu org ingat lelaki...heheheee

    ReplyDelete
  4. kesian princess. comel sangat tu

    ReplyDelete
  5. same situation here...Nia pun kalau xpakai skirt,xpakai baju seksi2,tak pakai headband,kompem org kata lelaki sebab muka sama dengan apak nya

    ReplyDelete
  6. ada iras2 buka baby boy tapi kalau dah pakai headband sume nampak la muka girl..

    ReplyDelete
  7. anak i yg ade rambut pun org cakap laki jgk..saboor je la..

    ReplyDelete
  8. kalau ade sesetengah org xdpt beza boy ke girl..Raees tu pun ade gak yg ckp mcm girl..hehe

    ReplyDelete
  9. nampak cumil.. hihi.. takpe.. nanti ade okok kelape da ok la..

    ReplyDelete
  10. heheheh..kita terbalik...dulu masa Syahmi belum setahun..g memana org dok ckp dia pompuan..sbb org ckp dia ikot air muka myra..so majoriti ckp pompuan..padahal dah pakaikan baju berkolar n sluar panjang tuh..haihh..now dah takde dah "laki ke pompuan"..hehehhe..takpe...tunggu ckit ari lagi..princess bnyk rambut sure da xde org ckp princess ni boboi..hehehe....

    ReplyDelete
  11. so ibu dah boleh imagine muka anak lelaki ibu nanti macam mana :)

    iman sophea sangat somel..kalau pakai riben besar atas kepala..lagi lagi comel :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com