Image and video hosting by TinyPic

11 March 2013

Being HEALTHY is IBADAH


Assalammualaikum,
selamat pagi!
hai monday!
cane hari korg rini?
ok?
amacam weekend? best?
weekend aku best sgt.
syg nya nk tinggalkan weekend yg best tu.
huaaaaaaa.

tapi xpelah,Allah bg mcm mcm rencah dlm hidup,
ada hari gembira,ada hari berduka,
kalo x,x adventure lah life ni kan.

actually banyak benda yg aku nk cite,
heee,tapi jap jap g lah up entry lg.
ni kasi intro dulu,
baru masuk opis ni,
kena buat keje hakiki dulu,
dh siap baru leh update blog ag.
betul x?

pg ni aku bangun awal,
myb sbb penat sgt,
xleh nk tido lena,
Princess pon sama,tido awal,
lena sgt,so awal bangun nya,
aku baru cadang nk bangun kul 6.15am,
tp dye leh celik mata senyum senyum mintak susu kul 6am,
so bangun jugak lah buat susu,
bg dye minum,then aku mandi,
tu pon mintak tolong suami aku jaga dye,
sbb lepas minum susu dye leh bantai ajak main,
xnk tido balik.
haiiii anak.

td aku start bg puree kat school dye,
teacher dye xpenah handle puree,
so aku ajar sket2 jelah.aku xde lah bg warmer,
lupa sgt.hmm hope dorg pandai lah nk buat cane bg cair,
aku kata letak je kat lua bia cair pon boleh.
betul kan?

td masa bg princess kat teacher,
leh lak dye nangis x nk.
adoi!
aku terpaksa bg gak then lari naik kete,
kang kalo lelama lg dye nangis,
so dgn berat hati,
g jugak lah keje,
tp risau kat anak,
nangis ke dye,
hope xde pape lah.

ok lah,
nk buat keje jap,
bye!

p/s : apa kena mengena dgn pic kat atas?
hahahah saje je letak sbb aku rasa pic tu menarik,
lg pon skrg kan aku ngah berdiet.
heee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. hantar iman kt sekolah mana rara?

    ReplyDelete
  2. insyaAllah dia okey tu nanti kak...=D tapi hati seorang ibu tetap risau kan...=D

    ReplyDelete
  3. Jom diet jom...lettuceeeeeeee again hahha

    ReplyDelete
  4. hari ni terbangun lambat...waaaaaaaaaaa
    nasib sempat jugak buat bubur hannah..

    ReplyDelete
  5. msti sedey tgk princess nanges kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com