Image and video hosting by TinyPic

18 March 2013

bila CELCOM main gila

aku bencik bila ada benda tertangguh.
contoh mcm berhutang.
aku pantang,aku xsuka berhutang.
mmg xsuka,dr dulu lagik,
nasib laki aku pon jenis yg x suka berhutang.
yeay! kami sama,
cuma bab beli kete,moto,rumah tu kena lah hutang kan,
gila ko nk byr cash! hahaha.

aku actually terkejut sbb
bulan ni bill aku rm180,
gila ko! selalu bil aku rm 90 je tauk!
tetiba 180,dh lah gaji aku xde lg.
xpasal pasal smlm tepon aku kena barred!
sepanjang aku pakai bil nk dekat 4tahun,
xpenah lg tepon aku kena barred,
laki aku selalu lah,sbb asek menalipon je.
hahahaha.tiba2 aku call,dye buat suara
( eb,tepon syg kena barred,tolong byr dulu eh. )
hahaha.sian laki aku,kalo senyap tu tau dh lah knp.
aku tolong byr kan,tp bila claim balik selalu lebih.
hehehe.kannnsssss,sape suruh kite byr kan dulu.hehe.

hoi panjang mukadimah,
ok berbalik balik kes celcom tuh,
lepas dh kena barred,aku byr dulu 90rm,
gagah bayar jugak,lepas tu jgn harap lah celcom nk terlepas,
mmg aku call customer service lah kan.
aku selidik lah segala history bayaran aku,
sume cantik,

last last dye leh ckp bulan 9 ngan bulan 4 tahun lepas aku ada xbyr,
perrggghhh menyirap aku,xsilap aku aku mmg x penah x byr,
aku byr je selalu,bulan 9 masa aku bersalin x silap.
aku byr,aku serah kat laki aku sume,
tp ntah lah.celcom bila dh buat gila,cm ni lah.
tension aku,dye leh ckp aku byr salah acc,
aku sah sah buat celcom bill aku as a favourite dlm cimb click aku.
takkan salah lg.hmm ntah lah.
aku mls nk gaduh.nt nt lah aku byr lg 90rm tu,
mls nk pk.

( knp aku x pakai prepaid ? )
sbb aku mls nk top up top up.
sbb kalo emergency,nk call,kredit xde.
malesssss! hehehe.

( knp xpakai maxis ke digi ?? )
maxis lg teruk dr celcom,
digi lg teruk dr maxis,
hahahaha.sorry korg.
tu pendapat aku,sbb aku penah kena tipu ngan maxis,
kwn kwn aku byk kena tipu ngan maxis,
sbb laki aku kata maxis india,so xnk support sgt.
ehehehehe.digi lak slow,line byk xde.
ntah lah,sbb aku jrg guna digi,tu pon kwn kwn ckp.
jgn marah aku,ni pendapat aku k.heee.bye! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. ros tak marah, sebab Ros pun pengguna celcom :)

    ReplyDelete
  2. maroh ni .. akak pakai maxis tau huhuuhuh...

    celcom siap black list akk cz kato nye akk xbyr bband padahal akk xpenahhhh seumur idup pakai celcom.. hal ni dh smp ke report polis tp nama diorg x bersihkan lg.. rs nak bakor je bgunan celcom tu.. balik2 bil smp.. eeee geram2..

    emm sokongggg.. kalau prepaid dok kene topup je kan wakakak .. malas la nak g topup2 ni..

    ReplyDelete
  3. Hana terpaksa guna maxis sbb celcom slow sgt linenya kt sini.

    ReplyDelete
  4. same...! ngeee... i pun pengguna setia celcom. dah 6 tahun pakai celcom dan nomor yg same :)

    btw, maxis mmg teruk! banyak hidden charge.. oooppsss :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com