07 March 2013

Diary diet #1

Aku rasa tiap tiap hari aku nk up entry apa
Yg aku makan tiap tiap hari.

Senang aku nk monitor apa yg aku mkn.
Hee aku kan nk diet *poyo

Sape nk baca.baca lah.
Xnk xpe.utk rujukan aku je.
Heee.aku dh lama x timbang ni.

Tp skrg ni aku mkn dlm kuantiti sedikit.
Kdg kdg hati memberontak nk tambah nasi.
Tp ku tahan jebat.

So start harini aku mulai lah eh diary diet aku.
Hehehehe.


( 06/03/2013 ) semalam punya.hee

Breakfast : nasi grg 1 senduk + mee grg 1 senduk + paru grg kunyit kentang + air suam
Lunch : nasi 1 senduk + ayam grg + gulai kurma + air suam + shaklee lecithin
Petang : biskut muchies coklat 2 keping
Dinner : nasi 1 senduk + ayam grg + kentang grg + sos + orange sunquick
Sebelum tido : PMC + air suam

10 comments:

SweetLikeWhat said...

tengah diet jugak nih..huhu

Lynda Che Lah said...

erm..selamat berjaya dengan diet ini..rara bf kan?so mmg kene makan byk utk susu baby..

Nurzakiah Hanum said...

good luck

UmmiZulaikha said...

wowwww.. sye pun nk diet ni.. nanti kita citer kt entry kita ye..

Mooniqueen said...

kuatnya semangat... kalau MQ aduhh pantang tengok.. ;)

fazilzura said...

wah2 diet kew?

kite ni x leh nak diet la huuhuh psl still full bf baby ..

Misz Pinkie Winkie said...

hihi..diet..diet...
lin kat opis kan tiap minggu siap timbang...deal dalam 4 orang...kalau naik kena rm5 kalau turun tak payah bayar..hihi...tapie bila nak naik penimbang tue..huhu...mmg mengeletar gak...risau naik...stakat nie maintain tapie kena bayar gak rm5,,duit tue kitorang kumpul..deal dalam 6 bln..hihi

faraherda.razalan said...

Diet ok tp bkn diet nak kurus. Tapi diet BF. Selamat diet!

Aeen said...

chaiyok2 rara....:)

umma sharifah said...

bagus diet....xp takde sayur ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...