Image and video hosting by TinyPic

07 March 2013

Diary diet #1

Aku rasa tiap tiap hari aku nk up entry apa
Yg aku makan tiap tiap hari.

Senang aku nk monitor apa yg aku mkn.
Hee aku kan nk diet *poyo

Sape nk baca.baca lah.
Xnk xpe.utk rujukan aku je.
Heee.aku dh lama x timbang ni.

Tp skrg ni aku mkn dlm kuantiti sedikit.
Kdg kdg hati memberontak nk tambah nasi.
Tp ku tahan jebat.

So start harini aku mulai lah eh diary diet aku.
Hehehehe.


( 06/03/2013 ) semalam punya.hee

Breakfast : nasi grg 1 senduk + mee grg 1 senduk + paru grg kunyit kentang + air suam
Lunch : nasi 1 senduk + ayam grg + gulai kurma + air suam + shaklee lecithin
Petang : biskut muchies coklat 2 keping
Dinner : nasi 1 senduk + ayam grg + kentang grg + sos + orange sunquick
Sebelum tido : PMC + air suam Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. erm..selamat berjaya dengan diet ini..rara bf kan?so mmg kene makan byk utk susu baby..

    ReplyDelete
  2. wowwww.. sye pun nk diet ni.. nanti kita citer kt entry kita ye..

    ReplyDelete
  3. kuatnya semangat... kalau MQ aduhh pantang tengok.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah2 diet kew?

    kite ni x leh nak diet la huuhuh psl still full bf baby ..

    ReplyDelete
  5. hihi..diet..diet...
    lin kat opis kan tiap minggu siap timbang...deal dalam 4 orang...kalau naik kena rm5 kalau turun tak payah bayar..hihi...tapie bila nak naik penimbang tue..huhu...mmg mengeletar gak...risau naik...stakat nie maintain tapie kena bayar gak rm5,,duit tue kitorang kumpul..deal dalam 6 bln..hihi

    ReplyDelete
  6. Diet ok tp bkn diet nak kurus. Tapi diet BF. Selamat diet!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com