11 March 2013

DIY headband ImannSophea



2 2 headband ni aku buat sendiri,
percaya x?
sila percaya,
aku mmg org yg suke berDIY,
dr aku beli mahal mahal,
baik aku buat sendiri,
sbb nya,tiap kali aku beli online,
mst aku akan kecewa,
hasil yg tgk dlm gambar x sama mcm yg aku dpt.
dh lah mahal.
xsuka aku.

ritu aku beli baju princess,
baju tu dlm gambar cantik gila.
tapi bila dh sampai,
baju tu lg jarang dr baju pagoda,
xsuka lah.
xsuka,
nk sound org yg jual tu aku malas,
aku malas nk gaduh ngan org.
kalo aku dh start naik hangen,
aku xleh nk stop.
so aku malas,
so aku bia je.

dan peringatan untuk aku,
jgn suka suka beli online,
nk beli,tgk depan mata,
baru puas hati.
ingat!

so lepas ni aku DIY semua.
hahahaha.

18 comments:

Mooniqueen said...

ala kreatif nya rara.. MQ memang tak la nak DIY ni.. Sebab femalas n x kreatif pun... Bab shoppg online itulah risk dia.. lain yg tgk lain yg dpt..

lady scooter said...

ok la tu.. comel ape... he3... plus... sebab buat sendiri.. utk anak sendiri.. mesti la nak buat yg cun2 jekk..he3

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

buat banyak2 pastu jual , dapat side income :)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

mas saari said...

akak beli headband kat qaisara headband.. alhamdulillah semua cantik dan sama dengan dalam gambar.. tapi yg rara DIY ni mmg cantik!

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

MyraQhairel said...

lawa headband..DIY ni puas hati kan....ada certain things je yg kita boleh beli online..tu yg myra now prefer terjah n beli...rather than online..tgk kekadang tak sama mcm yg apa yg kita tgk online..

♥ Wina ♥ said...

rajinnnyeeee!

comel anak dara tu pakai headband DIY mama sendiri hehehehee..

Nursaila Norman said...

comelllllll..bestnya dpt baby girl..boleh diy mcm2 utk baby..kan? hehe :P

Nursaila Norman said...

comelllllll..bestnya dpt baby girl..boleh diy mcm2 utk baby..kan? hehe :P

combi said...

sumpah comei ! baby la..bkn mak nye..maknye cantik .. heh heh

Hana Soffelia said...

Hebatlah ra. Leh r meniaga ra.

mama ila said...

cantik!! rajinnye awak buat sendiri..nanti boleh lah jual pulak yer..hehehe

SweetLikeWhat said...

menariknya..kretip la..

adnil linda said...

tok beby boy nk DIY ap plak???hehehe

Ros Anis Rusli said...

cantik..leh wat bisnes..

UmmiZulaikha said...

rara dan princess sgt cantikkkkkkk.... pakai suar kaler2 gitu.. apa kata jual2 headband lebih2..boleh i beli tuk anak I plak. :)

Hasrina said...

masyallah tantik sangat....ps. yer dah banyak kali terkena beli online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...