07 March 2013

Happy birthday Imann Sophea

snap pic nk drama aje.hehe

Happy 6month old Birthday anak ibuu,
i love u shooo much,
pic ni ni sume ibuu gigih snap pg td.hehe.

tgh mlm td kul 3am,
princess demam,panas badannya,
37.6c,risau aku,tibe tibe panas,
kali ni dh 2 kali cm ni,
asal tgh malam je demam,
naik pg dh reda.aku xtau knp.
bila dh rasa panas,cpt cpt aku bukak kan baju,
aku letak towel kat dahi dye,
so kurang sket panas,
nasib lah princess x merengek rengek,
diam je,cuma pusing kiri kanan mcm gelisah.
sian anak ibuu,
sedih ibuu rasa.

kalau demam x surut pg td,
aku dh ingat xnk g keje dh,
nk bawak g klinik,
tp nasib lah surut demam,
dh sejuk badan n kaki sume,
tgk pic bawah ni,
mcm ni lah pg td,aku bogel kan sume,
hehehe.cek cek pampers,
berak rupanya,
aku salin pampers pon xbukak mata,
ngantuk sgt kot sbb x lena tido mlm td.



bila dh sedar,dia tau puting dye x de kat mulut,
cpt cpt cr puting,and masuk dlm mulut.
hehehe.kelakar.


neway,happy Buffday anak ibuu,
moga jadi anak yg solehah,sihat selalu,
happy kan ibuu and papa.

we love u soooo much sayang!

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HB

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,dok pkir dah setahun ke.cpt toi..rupanya 6 bulan..hihii.

Hana Soffelia said...

happy 6mo princess. cepat membesar dgn sihat walafiat ye.

SweetLikeWhat said...

alolo dah 6 bulan ye..cepat besar ekk sophea..

faraherda.razalan said...

Comel!

MyraQhairel said...

betul tuh...bila demam memang myra pon bogel kan anak sampai tinggal kan pampers je...sbb my toddler ni pon sama..time mlm je panas...
Happy 6 months old princess..dah boleh bedal solid foods..

Munnafendy said...

waa sonoknya dah 6bln! pasni dh bleh mkn mcm2 :)

UmmiZulaikha said...

happy 6month pricess :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

happy 6m imann

tenku butang said...

hepi besdayyy.. cumeynya baby.. =)

done follow.. jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504done

dya said...

hhpy besday sygg ^^

fazilzura said...

happy besday gegurl ...

ooo isap puting yew...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel...Happy 6month old Imann Sophea..moga membesar dengan sihat & kuat...^^

~ NANA ~ said...

happy 6m old imann sophea! :)

Aeen said...

demam beralih bulan kot rara....Raees pn cm 2..bila puting xde kt mulot cpt2 dy cari..puting lom masuk mulot lagi..tp dah nganga besar..hehe

Papa Mifz said...

budak2 biasanya memang tengah malam suhu badannya naik...kita ibu bapa nih kena alert selalu, tak leh tido lena2 sangat dah...:)

comel lah Imann Sophea nih...:)

Mooniqueen said...

Kalau berlarutan mcm ni smpi 3 hari, try bawak gi clinic ye.. Sbb anak MQ pun time bb pun slu mcm ni.. Demam tgh mlm tp esoknya dah baik.. Tapi bila dmm tgh mlm tu temp pernah smpi 41c.. Slu mmg standby sab so klu panas sgt insert je.. In syaa allah cpt kebah..

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer nama diaaa :) happy birhtday sayanggg :)

With Julia said...

happy 6 month dear...yeyyyy geng seangkatan gan Qaiser nih...

cik fadh said...

HB princess !! semoga jadi ank yg sollehah ye syg..

Misz Pinkie Winkie said...

happy besday cyg..muah2..
kejap jerk dah 6 bln..
cepat baik demam yerk..risau sgt kan bila anak demam nie.

♥ Wina ♥ said...

6 months more to 1 year! weeeeee :)

diana said...

sama macam budak yang akak jaga dulu..malam dia demam siang ok je..tapi tak tahu la punca nye apa..kalau kanak2 ye la..demam malam siang ok orang tua kata sebab cacing...bayi tak tahu la pulak apasal..mak akak pernah pesan kalau adik asyik demam malam bagi mandi dengan daun pokok nona tetiap petang..mujur la dia tak demam..

Ratu Hatiku said...

oo dah 6 bulan ya..cpt masa berlalu kan..
semoga cpt baik demam ya...:D

najihahfara said...

happy birthday princess comell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...