Image and video hosting by TinyPic

12 March 2013

ibuu ber " kaler blocking "

poyo kan.hahaha

poyo kan aku ni,
org nk kaler blocking,
aku pon nk jugak,
heh harus lah join peredaran zaman,
tapi seyes aku xleh pakai peplum,
dlm hati melonjak lonjak gedik nk pakai peplum,
tp xboleh sbb faktor faktor tertenntu,
kalo pakai gak mau ngamuk laki aku.
hahaha.

ni pon aku pakai sua kaler blocking pon,
dye ckp kat aku

" ich,apa eb ni,kenapa pakai sua ijo,
baju kuning,tudung brown,mcm bangla dh syg tgk "

terukkan laki aku,
ckp aku cm bangla,then aku pon,
kena lah pertahan kan diri aku.

" eh ni trend lah,kaler blocking tau ! "

hahahah.then dye gelak,
dye diam je,maknanya dye proceed lah baju yg aku pakai,
kalo x dh lama dye suruh salin.hmm pasrah!

aku mmg dr dulu suka berpesen pesen,
bila org pakai ni,aku pakai,org pakai tu,aku pakai,
tp tgk keadaan lah kan,kalo sesuai,
kalo x diam je,pakai lah t-shirt n jeans je.heee. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Jgn kata awak, suami sy pun sound2 sy mcm tu. Pastu sengih2 sinis. Haishhh!

    ReplyDelete
  2. MQ pun suke sgt color blocking ni.. Lagi2 seluar.. Tapi sejak preggy kene simpan dulu.. huk..huk..

    ReplyDelete
  3. hehe..geli hati baca entri ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. hahaha betul tu. Kadang2 kan husband cha pun sama. Boleh pandang slekkk je pakai color blocking. tapi bila lama2 dia kata cantik gak. hahaha.

    Saborr jela..

    ReplyDelete
  5. kalau akak tak sesuai lah pakai cam gini...hehehee

    ReplyDelete
  6. husbend ekin pon bising klu ekin pakai pelik2 skit dr biase
    slalu memg die suruh tukar
    klu x,muke monyok je
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. hehe. sama la teringin sgt nk pki peplum. tpi apakan daya....

    ReplyDelete
  8. tak berani lagi nak berblocking ni..tak yakin dgn diri sendiri..kekekeke

    ReplyDelete
  9. same la kita rara..kadang2 kalau yg trend2 mesti laki i cm eee ape ni?? xkena langsung.. sabor je la..

    ReplyDelete
  10. peplum hanya sesuai untuk sesetgh individu jek.. jgn krn nak ikut trend, kita jadi mangsa fashion..huhu.. nice colour blocking.. chantek:D

    ReplyDelete
  11. tringin jugak nk bli sua2 kaler2...

    ReplyDelete
  12. Perangai laki akak sebijik akram. Die x reti kaler blocking bagai ni. Kate die mcm kap lam ya nga. Kakakaka. Terpakse la kite ngajonyee. Now dh boleh terime gak kite pakai kaler blocking. Hehe

    p/s: alamak dh x ingat la kak. Ni mase family laki fynn jamal dtg kazastan dlu. Pastu ada org komen2 kat gambar instagram biras fynn jamal tu tanye cmne baru bersalin dh selim gile. Then dia cakap aaa die pantang makan nasi lauk ikan goreng ngan brokoli goreng every day. Die siap cakap tahan x tahan je la. Hihi. Tp x ingat aaa kak gambar mane. Huhu





    ReplyDelete
  13. nasib hubby jenis ok cuma kalo beli bju ke suor ke kena pose dpn dia bg judge dlu...hehe
    kalo ok bru dia lpaskan pakai ;)

    ReplyDelete
  14. yg ni xbpe nak block sgt..cre try IJAU terang ngn MERAH ke biru ker..

    ReplyDelete
  15. Biler aty pakai..laki ckp..suar ac mizal..hahaha..aty pon baru2 berjinak pakai kaler2 blocking nih..:-)

    ReplyDelete
  16. hahaha..sama mcm husband ain..bila kite pakai kaler blocking dy leh kate mcm indon..haih..sabar je lah...heh

    ReplyDelete
  17. same la.. leez pun t'ingin nk pakai peplum. tp, 'keadaan' xm'izinkn.. uhuks3..

    ReplyDelete
  18. myra pon ada gak pakai color blocking nyer suar...kaler oren n biru...so far ok laa takde bising lagi incik asben myra...cume juz sound sound suar baruuu....bab peplum memang tak masuk list nak cobe sbb mamma syahmi ni sedor diri...badan mcm pear memamg tak sesuwai nak pakai cenggitu...nti malu sendiri..huhuh....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com