Image and video hosting by TinyPic

06 March 2013

Kenanga Wholesale - aku gila dan pening


masa aku pegi Kenanga ni dulu masa mula mula buka,
masa tu xbanyak kedai lg.mmg banyak sgt kedai.
tp sbb x banyak,tu yg xbest.
tapi baru baru ni aku g lg.
g ngan opis mate,hari jumaat,kan rehat lama kan.
so g sana awalawal.kul 12 dh kua opis.hehe.
opis aku ngan kenanga x jauh sgt.sbb jem je lmbt sket,
masuk je,turun lif,aku dh x keruan.haaaaa tau knp?
sbb banyak sgt baju,banyak sgt kaler,banyak choice,
dan yg penting cantik!

ahhh suka nya,kalau bawak 5K boleh habis aku rasa.
hahaha.

tujuan kami g sana sbnrnya aku nk cr baju tidur princess,
sbb dh lama x beli baju tidur dye,baju yg newborn dulu pon dye pakai ag,
nasib masa preggy dulu banyak beli baju besar sket.so xyah pk.
now dye dh membesar lg.kena cr baju baru.hee.

and opismate aku pon nk cr baju gak.
untuk g kenduri,so berpusing lah kami,dr tingkat 1 sampai
lah tingkat 9.9tingkat hokeh.
jgn xtau uoolssss.dan di 9 9 tingkat tu uollsss akan disajikan
dgn baju yg mcm mcm,harga mcm mcm,
Ya Allah,aku xtau nk ckp cm ne.
sampai pening kepala.

baju ada yg boleh beli selai selai,
ada yg boleh beli borong.
and opcoz,kalau beli borong lg murah kan.
dan aku pon tergrab lah baju aku jugak.
hahahah.tu sudah pasti kan.

baju biru bawah ni aku suka,sbb buat aku nmpk kurus.
weeeekkkkkk! hehe, harga baju ni kalo x rm79,
tapi lepas ada sorg akk yg aku x kenal,
ajak join beli baju ni,aku beli lah.
hehehe so beli dua dpt lah 60rm je.
heee,best kan.

kat sana mcm tu lah.org yg x kenal pon leh jd kenal.
leh nyembang jd kawan.heee.


baju baby untuk umur 6bulan x banyak sgt,
tapi kalo baju untuk budak 12bulan.
mmg banyak gila.mmg cantik cantik sampai aku naik gila.
sediakan duet je.

kenanga ni kalo bg yg xpenah pegi,
dye dekat je dgn pudu tu,bukan lah dekat,
tp kalo korg dh sampai pudu,
tanya je kat mana kenanga wholesale,
org dh tau lah kat mana,

and di ingatkan,before dtg shopping sini,korg mkn lah siap siap ye,
sbb nya kat dlm ni ada food court,tp NON HALAL punya,
yg kite boleh mkn pon tenpanyaki,old town and ada kedai mkn melayu,
tapi mahal and xsedap and ramai org,so better mkn siap siap,
then trus je g shoppink dgn aman ye.heee.

ok lah.tu je review kot.pape nk tanya,tanya je ok.
lepas balik shopping,aku pening,pening sgt sbb tgk byk baju
and banyak kaler.esoknya bawak rombongan mak mentua aku lak.
tambah ag pening bila tgk baju.hehehe.MIL aku shopping sampai penuh
stroller princess,byg kan lah.

oh lg satu terlupa,
kat sana xde baby room taw,
ritu princess bantainya berak,
aku terpaksa cuci and pakai kan pampers dye sambil
dye berdiri,kesian kan.tu je kelemahan
kenanga ni.so sad bila xde baby room.

jumaat ni nk bawak family aku lak,
nk cari baju untuk nikah adik aku hujung bulan ni.
heee ok lah bye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. pernah dgr pasal kenanga wholesale ni..
    dkt dgn pudu sentarl ke rara?
    hihi ade hati nk g wlupn cam xlarat jln ^^

    ReplyDelete
  2. mak aiihh beshnyeee... apsal kuantan tak de mcm ni eh..kalau ade pun seme nak mahal... benci!!

    ReplyDelete
  3. salam, Wah best kenanga ni, pernah dgr. tp belum sampai Lg. tringin nk pegi :)

    ReplyDelete
  4. dah lama xmasuk sana... mmmm nak pi lagi pulak rasanye :)

    ReplyDelete
  5. wah wahhh terujanya baca..x sabar nak pi tp tunggu bonus dulu hikhikkk

    ReplyDelete
  6. penah dengar tempat ni...tp x penah pegi lg...mau gler saya kalo soping2 ni...tambah pulak baju budak2...nak google skang! wiken leh g..hhehehhe..

    ReplyDelete
  7. weols pun dh 4 5kali trjah tp kne ado duit, kalau xde duit x beshhh

    ReplyDelete
  8. bestnya sophea mama shoping baju.. ;)

    ReplyDelete
  9. hani slalu gak g kenanga...beli brg bby..klu rara g GM Klang, lagi meroyan rasanya mcm hani...hahahaha..gerammm tgk bju gegurl tau

    ReplyDelete
  10. x penah lg la sampai kenanga ni..
    satu hari nt maybe :)

    ReplyDelete
  11. nak pegi tapi x pegi2.. asik dengar org cerite je.. nak pegi jugak..!

    ReplyDelete
  12. pernah pegi skali..kalau pergi sana jgn lupa kuo duit siap2 sbnyer kat tingkat 1 je de atm kan..huhu..lg 1 mmg giler la kalau pergi sana..semua murah2 n cantik..

    ReplyDelete
  13. x pernah lagi sampai kt kenanga ni. dgrnya mcm2 ada. kalau saya lg la pening dibuatnya nk memilih

    ReplyDelete
  14. beli borong la rara..jual online..hehhe

    ReplyDelete
  15. akak kalau pergi kenanga mesti terpisah dr lala dgn asben. sbb lala memang berkepit dgn bapak dia.. lepas dh siap beli belah baru cari dorang tu. memang jd rambang mambang mata kalau kat kenanga.. hahaha

    ReplyDelete
  16. WAHH.memang sangat2 best..nntie bleh pergi.. :)

    ReplyDelete
  17. fifi pernah pergi.. tapi mase awalawal buka dulu.. office lame pon dekat je dgn kenange tu.. dekat jalan kg attap.. weekend ni boleh la mengukur kenanga..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com