Image and video hosting by TinyPic

11 March 2013

Memborong di kenanga lagi!


jumaat ritu aku amik mak aku kat pudu,
mak aku dtg ngan adik aku je,
sbb nk shopping.muehehehe,dorg sume teruja
dgr aku cite pasal kenanga.
sian kan.hehehe.

jumaat ritu aku halfday.
kul 12pm aku balik berdesup,
amik mak n adik aku,
salin baju and trus g kenanga,
sampai sampai je trus meround tingkat paling atas,
perut masa tu dh keroncong dah,
tp akibat kegilaan,
hold dulu perut yg lapar tu,
dr 1 tingkat ke satu tingkat,
stop jap,beli beli dulu,
then jalan lg.

pas tu bila mak aku dh rasa nk pitam,
baru kelam kabut bawak mkn ke old town.
hahaha kesian mak.

makan makan kat old town,
bantai nasi lemak,
bantai air hazelnut,
bantai roti,
bantai laksam,
then jalan balik sampai lebam,
gila ah,bayangkan dr kul 2pm sampai kul 6pm
jalan masih x cukup masa,
masih x singgah sume kedai,
ada yg xdpt beli.


mmg gila,dh kul 6pm,aku ckp
kat adik adik aku,cukup lah.nk amik princess,
sian dye,selalu 530pm aku dh amik dh,
tp rini gaya nya berjalan mcm xde anak je.
hahaha.aku rasa ni pestime aku jalan gila gila tanpa anak,
wahhhhhhh dasat ibuu,tp jap jap ingat anak,
cr stroller nk tolak,hahaha.kelakar.


kami borong apa kat kenanga?
kami borong baju kawen untuk adik aku nanti,
adik aku sanding bulan 5 ni,
so cr baju siap siap,
kami x pakai baju sedondon,
kami pakai baju lain lain kaler,
tapi pattern sama,hee cantik taw,
xpenah dibuat org kan,selalu org akan pakai sedondon,
tapi kami pattern yg sedondon,
hahaha.sabo jelah kan.
xpe,org xpenah buat,kita buat lah.
harga baju tu dr rm219 dpt less harga borong rm150
je sepasang.best kan,murah gila.

ni adik aku yg gedik.

lepas tu adik aku beli seluar,baju,
acessories,mcm mcm lagi lah.
beribu gak habis haritu,
haishhh,kalo dtg sini,xhabis beribu mmg tipu lah.
mak aku msg pg td,

" ra, mak nk g lg kenanga,xpuas jalan "

hahahaha,baiklah mak,
saya yg menurut perintah,sy bawak je,
janji mak belanja saya baju eh.
hehehe.

korg bila nk g?
g lah.gila taw!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. mcm best je bunyinyer shopping kat sane :P

    ReplyDelete
  2. salam.. bru 1st singgah sini..Kenanga mall nei baru bukak kan? :)

    ReplyDelete
  3. Haih! Ni yg bt sy rs nak sgt ke sana....

    ReplyDelete
  4. betul kak! kat sana..jln dari pagi smapai ke petang pon..rasa xpuas.. hahaha... ari tu sy pegi bwk duit 500 je.. alhamdulillah.. cukuplah... heeee...

    ReplyDelete
  5. selalu dengar org sebut kenanga tapi tak pernah pegi lagi...hehe

    ReplyDelete
  6. best la dpt geng satu kepala.. mak akak bab berjalan pusing² mall, mmg dia xsuke..

    ReplyDelete
  7. wah bestnyer..amy baru je skali sampai sana..tu pun g trip yg opis buat..g dgn bas..hehehe..nanti raya inshaa Allah nk p sana lg..tp masa tu dlm pantang..blh ke? hikhik..komfem duk ganu lg masa tu.. =)

    ReplyDelete
  8. 2 mggu lps akk ke sana... hari Ahad..xpuas berjalan sebab bwk ank jadi xdpt nak fokus sgt ank buat hal.. :( nak dtg lg nnt xnk bwk ank :D

    ReplyDelete
  9. kt mana kenangan ni ??? mcm best je dgr..aduiiii da gatal2 tangan nk shopping ni..huhu

    ReplyDelete
  10. last year beli baju kurung je kat sana...then baju si Syahmi.... nak beli tudung tak kesampaian sebab si Syahmi dah melalak lalak..this year dia dah beso sikit..then raya this year pon turn KL..sure akan g Kenanga carik tudung..nak beli utk g keje n tudung raya..yeayyy ~~~~

    ReplyDelete
  11. wahhh dah mcm duta Kenanga dah :)

    ReplyDelete
  12. mmg rambang mata la gi sane...

    ReplyDelete
  13. bestnyeee..mak pun sporting habis layan shopping... kalau mak i jgn harap.dia kate sanggup xkeluar ge jln nanti perabis duit..hahahah..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com