Image and video hosting by TinyPic

04 March 2013

oh atok!

weekend ritu aku balik ipoh.
kursus habis awal.kul 12 dh habis,
yeehuu.heee.pas tu aku pecut balik umah,
kemas kemas barang and balik ipoh.
aku pon balik ipoh secara x dirancang,
mak aku bgtau atok aku dh xsihat sgt,
dh xleh jalan.so aku xsdp hati sgt,
balik lah,tgk atok.

balik lah aku and anak dara aku tu.
tgh hari amik kat school.
masa amik tu dye x tido ag.
hah gud lah kalau x tido.
boleh lah tido dlm kete.
nasib princess behave sgt dlm kete,
diam je,main je.hehehe.tp keliling kete mmg
aku sangkut mcm mcm mainan,

sebelum perjalanan aku doa banyak banyak.
hope perjalanan kami selamat.
yelah,balik berdua ngan anak kan.risau sgt.
aku siapkan susu princess siapsiap.
agak2 dye ek ek ek aku sumbat susu.

but Alhamdulillah,princess behave sgt.
lepas tol jalan duta,
aku bg susu,dye trus tido sendiri,
sampai lah nk sampai tapah,dye terkejut terkejut
sikit sbb hujan lebat gila.
tp aku tepuk tepuk,tido balik.

lepas je sampai tol ipoh,
dye bangun.mcm tau tau je dh sampai.
hehehe.nangis nangis sket.sumbat susu lg.
diam and play sorg sorg.

selamat sampai.Alhamdulillah.

sok nya melawat atok aku,
atok aku dh 70an,dh xlarat,
kaki dh xboleh angkat.
lemah,dh mcm xde kederat.
sian atok.tp atok kuat semangat,
masih lagi mahu sihat.

atok! org syg atok,
moga atok sihat balik mcm biasa.
atok jaga diri ye!

depan ada kipas kaler kaler,atas ada butterfly.hehe.

wif mashu.

toknyang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. Alhamdulilahhh moga toknyang sofia senantiasa sihat...boleh main gan sofia...sofia makin cun mcm mama dia :)

    ReplyDelete
  2. teringin sangat nak jalan berdua dengan anak camni.mesti best kan?

    ReplyDelete
  3. semoga Atuk sembuh macam biasa, behave nye princess dalam kereta

    ReplyDelete
  4. sama macam adik la..naik keta baik sangt..terus tidur.lali kena aircond gamaknye..hehhe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com