Image and video hosting by TinyPic

21 March 2013

Sophie Paris


aku baru je jd ahli Sophie Paris,
sume sbb tergoda dgn income income mereka
mereka yg hebat,dpt sebulan dlm 6rat 7rat.
tapi kena kerja keras sikit lah.
aku ingin menjadi seperti mereka.
kalau nk berjaya,mst kena follow org yg berjaya,
ye ke tidok?
hehehe.

jd ahli Sophie murah je,rm15 je,
pas tu leh beli brg dgn harga less 20%
best kan?
and kalau korg cr org,masuk bawah korg,
xrugi taw,korg akan dpt bonus bila org tu beli brg.
dpt sikit pon jd lah kan.

brg Sophie best!
handbag pon banyak yg boleh tahan cantik.
harga berpatutan,
barang makeup dye pon dorg kata best.
so nt gaji aku akan try brg make up dye.
heee.pape nanti aku review eh.
sape nk beli brg leh lah cr aku.hehe.

aku baru buat page untuk Sophie ni.
nanti korg like eh.tapi xde pape ag lah.
katalog baru nk upload.

pada yg sudi like,thanks eh.heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. cm ner ra.. nk try jgk la.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ada dftar sophi..time tu promosi..jadi free je byrn pdftaran..cdg nk membeli tapi ade je hal duit tu nk guna..smpai skrg la tertangguh je niat nk miliki brg2 sophie ni

    ReplyDelete
  3. cm ne nak daftar jd member ek?

    ReplyDelete
  4. tiap kali org promote ahli..jadi ahli..tp tak keakl pun keahlian tu...hangat -hangat tuuuut ayam je koi ni

    ReplyDelete
  5. yg make up tu minat jugak nak baca review dia.. :D

    ReplyDelete
  6. combi pon ahli!tp kurang beli :p

    ReplyDelete
  7. moga maju jaya dan dpt income yg byk..

    ReplyDelete
  8. handbag2 dia cntik kan..memang nk jd ahli pun, tp x sempt nk gi kedai dia kat pj nih

    ReplyDelete
  9. dia mcm MLM gak eh u carik org bawah kita?

    ReplyDelete
  10. Bagus lah mama sofia nih....eh sofie mcm dkt2 ngan nama sofia iman kan rara...pandai mama rara cari side income...rajinnn :) nanti review beg2 gojes tuh eh :)

    ReplyDelete
  11. makin sibuk la rara lepas nih..heheh

    ReplyDelete
  12. lawa2 gak barang sophie ni..ritu ade kawan bawak catalog kat opis..

    ReplyDelete
  13. ooo dah ramai jadi ahlini.. cam menarik...

    ReplyDelete
  14. handbag dia memang cantik2. Geram je tengok kan.. haaa. cemana nak jd ahli..

    ReplyDelete
  15. nak cuba gak t...tambah income tu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com