21 March 2013

Sophie Paris


aku baru je jd ahli Sophie Paris,
sume sbb tergoda dgn income income mereka
mereka yg hebat,dpt sebulan dlm 6rat 7rat.
tapi kena kerja keras sikit lah.
aku ingin menjadi seperti mereka.
kalau nk berjaya,mst kena follow org yg berjaya,
ye ke tidok?
hehehe.

jd ahli Sophie murah je,rm15 je,
pas tu leh beli brg dgn harga less 20%
best kan?
and kalau korg cr org,masuk bawah korg,
xrugi taw,korg akan dpt bonus bila org tu beli brg.
dpt sikit pon jd lah kan.

brg Sophie best!
handbag pon banyak yg boleh tahan cantik.
harga berpatutan,
barang makeup dye pon dorg kata best.
so nt gaji aku akan try brg make up dye.
heee.pape nanti aku review eh.
sape nk beli brg leh lah cr aku.hehe.

aku baru buat page untuk Sophie ni.
nanti korg like eh.tapi xde pape ag lah.
katalog baru nk upload.

pada yg sudi like,thanks eh.heee~

19 comments:

UmmiZulaikha said...

cm ner ra.. nk try jgk la.. hehehe

Farisha Lyssa Farish said...

ada dftar sophi..time tu promosi..jadi free je byrn pdftaran..cdg nk membeli tapi ade je hal duit tu nk guna..smpai skrg la tertangguh je niat nk miliki brg2 sophie ni

IdAmAn said...

cm ne nak daftar jd member ek?

Nafisa81 said...

tiap kali org promote ahli..jadi ahli..tp tak keakl pun keahlian tu...hangat -hangat tuuuut ayam je koi ni

Ratu Hatiku said...

semangat...bagus tu.. :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yg make up tu minat jugak nak baca review dia.. :D

combi said...

combi pon ahli!tp kurang beli :p

mas saari said...

moga maju jaya dan dpt income yg byk..

LiNda said...

handbag2 dia cntik kan..memang nk jd ahli pun, tp x sempt nk gi kedai dia kat pj nih

cha said...

dia mcm MLM gak eh u carik org bawah kita?

With Julia said...

Bagus lah mama sofia nih....eh sofie mcm dkt2 ngan nama sofia iman kan rara...pandai mama rara cari side income...rajinnn :) nanti review beg2 gojes tuh eh :)

fieda said...

moga bisnes masyukk ye..

diana said...

makin sibuk la rara lepas nih..heheh

SweetLikeWhat said...

lawa2 gak barang sophie ni..ritu ade kawan bawak catalog kat opis..

Cho Zila said...

ooo dah ramai jadi ahlini.. cam menarik...

::EIDA:: said...

ini macam MLM tu ye rara?

♥ Chacha said...

handbag dia memang cantik2. Geram je tengok kan.. haaa. cemana nak jd ahli..

Golden Rose said...

nak cuba gak t...tambah income tu

najihahfara said...

cantik pulak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...