Image and video hosting by TinyPic

13 March 2013

Terkesan

Dgn sebaris ayat je.
Aku terguris.
Ntah lah.
Rasa nk pecah jantung.
Aku xterniat nk berkata cm tu.
Terkeluar.
Tp balasan dr ayat aku bariskan td.
Amat menyakitkan aku.
Aku tau aku siapa.
Dimana tempat aku.
Aku xnk bersedih.
Suami aku jauh.
Tp xpe lah.aku terima.
Aku diam kan aje.
Aku dh biasa dh dgr mcm tu.
Xpelah kalau aku menyusah kan.
Aku mintak maaf.
Aku selesa dgn kehidupan skrg.
Mohon jgn salah sangka.
Tp jgn lah di sindir aku.
Aku terrasa.
Terkesan di hati.

Hmm dh lah.
Nk tido.
Mls pk perkara yg boleh membengkakkan
Hati.
Aku kena happy.
Kena bahagia.

Selamat mlm.
Maaf jika kamu xfaham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. Walau apa pun yang kakak buat , jangan lupa , Allah sentiasa ada dengan orang yang bersabar .

    ReplyDelete
  2. rara, x mo sedih2 husband jauh...sbr erk...

    ReplyDelete
  3. sabar ekk rara..kadang-kadang orang tak faham niat kite..

    ReplyDelete
  4. ra suami jauh ye jgk ye? kira PJJ la ye.. cm sama la dgn kita... sabar tau..

    ReplyDelete
  5. kalau bende buat kite down.. kite cube lupekan.. rara.. Allah know best.. tu la yang fifi selalu fikir bile kene duge.. dugaan tu terbaik untuk kite..

    jom bace entry ni.. inshaAllah.. tenang rase hati..http://zairidanfifi.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-di-uji-segale-persoalan-di.html

    ReplyDelete
  6. mmg tak paham..
    tp idup mmg penuh dgn dugaan..
    kene tabah..dan sabar..
    insyaAllah..pasti ada ganjaran..

    ReplyDelete
  7. Dugaan semua tu, harap bersabar ye.

    ReplyDelete
  8. alolo,,takmo sedey-sedey yerk..cheeeseee :)

    ReplyDelete
  9. nape wak ..

    jgn la sedey2 .. pk baby je , sure epy

    ReplyDelete
  10. kenapa ni rara.. ignore je apa2 yg datang nak mengugat kegembiraan kita.. mcm akak selalu buat :D

    ReplyDelete
  11. Rara....jgn sedih k. Happy je. Kite ade princess. Kite ade hubby yg syg kite. PErsetankan org yg tak fhm kite. Mrk bukan sesiapa. mrk bukan boleh mengampunkan dosa kite pun.

    Chill k?

    ReplyDelete
  12. urm xfaham tapi harap all went smooth and good day

    ReplyDelete
  13. blurrr.......papepun terjadi kita knyum ye rara...senyum pengubat dukalara! cewwwaaaahhhh.... :-)

    ReplyDelete
  14. Sungguh! Tersalah kata ibarat pedang menghunus betul2 di jantung...berjaga2 lah setiap kata2 anda...lebih baik diam kan rara...x pun buat blog sorang2 hahaha

    ReplyDelete
  15. sabar lah..

    *tu je boleh cakap..akak tahu kamu seorang yg tabah dan kuat semangat..dah banyak kamu berkorban utk keluarga dan kerjaya kamu.. jgn sebab perkara2 kecil kamu patah semangat..ok..

    stay strong beb...!! :)
    i know u can..


    .

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com