13 March 2013

Terkesan

Dgn sebaris ayat je.
Aku terguris.
Ntah lah.
Rasa nk pecah jantung.
Aku xterniat nk berkata cm tu.
Terkeluar.
Tp balasan dr ayat aku bariskan td.
Amat menyakitkan aku.
Aku tau aku siapa.
Dimana tempat aku.
Aku xnk bersedih.
Suami aku jauh.
Tp xpe lah.aku terima.
Aku diam kan aje.
Aku dh biasa dh dgr mcm tu.
Xpelah kalau aku menyusah kan.
Aku mintak maaf.
Aku selesa dgn kehidupan skrg.
Mohon jgn salah sangka.
Tp jgn lah di sindir aku.
Aku terrasa.
Terkesan di hati.

Hmm dh lah.
Nk tido.
Mls pk perkara yg boleh membengkakkan
Hati.
Aku kena happy.
Kena bahagia.

Selamat mlm.
Maaf jika kamu xfaham.

19 comments:

Nur Faie said...

Walau apa pun yang kakak buat , jangan lupa , Allah sentiasa ada dengan orang yang bersabar .

Mrs Madin said...

rara, x mo sedih2 husband jauh...sbr erk...

SweetLikeWhat said...

sabar ekk rara..kadang-kadang orang tak faham niat kite..

UmmiZulaikha said...

ra suami jauh ye jgk ye? kira PJJ la ye.. cm sama la dgn kita... sabar tau..

Fifi Nadhrah said...

kalau bende buat kite down.. kite cube lupekan.. rara.. Allah know best.. tu la yang fifi selalu fikir bile kene duge.. dugaan tu terbaik untuk kite..

jom bace entry ni.. inshaAllah.. tenang rase hati..http://zairidanfifi.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-di-uji-segale-persoalan-di.html

shark said...

mmg tak paham..
tp idup mmg penuh dgn dugaan..
kene tabah..dan sabar..
insyaAllah..pasti ada ganjaran..

Hana Soffelia said...

Tabah ye ra.

Myra Jay said...

Dugaan semua tu, harap bersabar ye.

Misz Pinkie Winkie said...

alolo,,takmo sedey-sedey yerk..cheeeseee :)

fazilzura said...

nape wak ..

jgn la sedey2 .. pk baby je , sure epy

Lynda Che Lah said...

sabar dear..bertabahlah :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kenapa ni rara.. ignore je apa2 yg datang nak mengugat kegembiraan kita.. mcm akak selalu buat :D

faraherda.razalan said...

Rara....jgn sedih k. Happy je. Kite ade princess. Kite ade hubby yg syg kite. PErsetankan org yg tak fhm kite. Mrk bukan sesiapa. mrk bukan boleh mengampunkan dosa kite pun.

Chill k?

Hasrina said...

urm xfaham tapi harap all went smooth and good day

Mooniqueen said...

awat ni rara?

Munnafendy said...

alaa..kenapa rara?

:(

jaja_NorLiza said...

blurrr.......papepun terjadi kita knyum ye rara...senyum pengubat dukalara! cewwwaaaahhhh.... :-)

With Julia said...

Sungguh! Tersalah kata ibarat pedang menghunus betul2 di jantung...berjaga2 lah setiap kata2 anda...lebih baik diam kan rara...x pun buat blog sorang2 hahaha

CAHAYA MATA said...

sabar lah..

*tu je boleh cakap..akak tahu kamu seorang yg tabah dan kuat semangat..dah banyak kamu berkorban utk keluarga dan kerjaya kamu.. jgn sebab perkara2 kecil kamu patah semangat..ok..

stay strong beb...!! :)
i know u can..


.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...