Image and video hosting by TinyPic

17 April 2013

eh dh RABU!


hai,dh rabu,teruk betul entry aku skrg,
sehari satu je,tu pon payah sgt.nk up.
sadis.banyak benda nk cite,but xde masa,
kat rumah mmg aku xleh nk berFB,Blog Keek IG
sgt,sbb skrg ni kalau pgg fon,anak aku pon nk jugak.
IG tu gagah ag lah sbb snap snap leh trus pos,
but nk tgk tgk org lain punya post xleh.
anak aku laju je nk amik fon.
haih!

nk tunggu dye tido lak mmg payah skrg,
kalau tido pon kejap je,aku naik solat jap.
gsk baju tgk tgk dye dh bangun.
aku rasa 10 minit pon x sampai.
anak korg cm tu x?

rini dh rabu kan,
rasa kejap je.heee
suka suka,xsbr nk tgu weekend.
nk rehat,nk tido lama.haaa boleh gitu?

mgu depan suami aku n Family In Law aku
g umrah,tinggal lah aku 10 hari,adik aku teman
aku,adik aku unpaid 14 hari.baikkan adik aku.
insyaAllah bila princess dh besar sket,aku lak nk g.
suami aku kata nk bawak Princess skali.

ok lah korg,
nk breakfast jap.
keje hakiki dh siapkan td.
pas ni nk BW lak.
rindu kat korg!
bye!

jgn lupa sarapan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. kejap je dah rabu... urm rindu nak minum kopi. dah stop sejak TTC ..

    ReplyDelete
  2. Salam rabu... :D
    LA siannya dia kena tggl...xpelah masa cpt berlalu pejam celik dah 10 hari.. :P

    ReplyDelete
  3. xpe Rara..xde post pun i terjah gak sini kdg2..IG n Keek u pun layan..

    ReplyDelete
  4. mesti kiut dak kecik tu cuba rmpas2 phone rara..hihi

    ReplyDelete
  5. ibu sofia...
    aah serupa...kalo tido siang kdg2 10 atau 30 min je...hahhaha x menyempat nak sidai bju bagai...kena buh dlm walker baru leh teman umi buat kojeeee :)

    ReplyDelete
  6. Hahaa...part paling stres bila dlm tnds...tang2 tu gak dia nk melalak...grrr...grrr...grrr...
    Bila kuar tgk2 kakak abg tgh membuli. OMG, mmg jd drakula nk geget smua org.

    ReplyDelete
  7. syoknye da pergi umrahkan.. teringin nak pergi jugak..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com