Image and video hosting by TinyPic

04 April 2013

Nak kurus!


aku tiap tiap hari,bila mandi,
tgk perut n peha,besarnya.
huh!

dan tiap kali tu aku akan ckp,
bila lah aku nk kurus balik ni.
sedih T___T

dan bila waktu makan lak,
bila tgk nasi,
aku tergoda,
makan jugak,
lepas makan aku ckp,
mcm mana nk diet ni.
asek mkn je.

huh!
salah aku jugak kan,
mkn nasi lg.
tp nk kurus.

ahhhhhh gemok itu tension.
tension mengemukkan aku.
hahahahaha.

ok lah.selamat pg.entry merapu.
heeee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. aikssss rara bukan dah kurus ke yang?
    xmo kurus2 sgt tak cantik tau ;)

    ReplyDelete
  2. huwaaaaa sama sebijik kes dgn wina nie haaaa :(

    bgn pagi semangat giler nak diet la, tak nak nasi la, tak nak dinner la tp last² tewas jugakkkk!

    ReplyDelete
  3. rara, kita pun rasa camtu gak...sedey je. dulu baju saiz S, skrg M pun dh mcm nak ketat je. jgn laa smpai L. skrg mmg dh x mkn nasi mlm. lunch pn ciput je. kalu ikut mmg lapar gak laaa....

    ReplyDelete
  4. same lah kite kak. tang peha tu memang dah macam ape je tengok. grrrrrrrrr. tapi kite try tak makan malam. huhuhu.

    ReplyDelete
  5. ha.. ha tak baik tau.. akakpun sama bengang dengan diri sendiri.. teruk ngat... nak kurus makan tak hengat...

    ReplyDelete
  6. biasala tu bila da lps bsalin tp perempuan mmg kene jg da kecantikkan :) hihi ^_^

    ReplyDelete
  7. try mkn oat rara..insya allah sebulan da kurus (trn brt bdn)

    ReplyDelete
  8. xpe gemuk janji mantain comel..heheheeh...

    ReplyDelete
  9. hehebaca sambil senyum...
    aah la kan susah betul nak tahan nafsu makan kan rara

    ReplyDelete
  10. Hepp! Mane de gumuk. U gojes okeh. Dah. Toksah nak thn2 makan. Itusemuapoyoooo! Hahahahaha!

    ReplyDelete
  11. klu nk kurus, boleh try diet atkens.. ramai kwn amalkan, memg kurus.. ^_~

    ReplyDelete
  12. fifi pon same.. gemok takmo kurus2..

    ReplyDelete
  13. sama la dengan akak ni..susah sikit nak diet sebab akak menyusu kan anak.harap dengan bersenam je la..sekarang ni berat tak naik tak turun.sebab tak diet.semata2 bersenam je..mana la nak turun..kan?/

    ReplyDelete
  14. As salam akak...semoga berjaya diet...

    Ana coach herbalife...

    Sebenarnya diet boleh je makan nasi tapi kurangkan kuantity nasi je lebihkan lauk dan sayuran....makan ikut waktu...sarapan pagi...tengah hari dan makan malam 4 jam sebelum waktu tidor...

    banyak kan minum air masak dan kurangkan garam dalam makanan dan kurangkan gula dalam minuman ...

    selamat mencuba...

    ReplyDelete
  15. kita pon hari2 telek lemak di perut n pinggang..memang tensen dan down sgt!

    ReplyDelete
  16. Jangan putus asa, cuba usaha.. kalau saya yg gemuk gedempol pun boleh turun 14kg.. awak pun boleh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com