12 April 2013

tips KURUS!

hahahahaha kau x hapdet seminggu,
kau tetiba buat tajuk entry tips kurus,
pas tu ko nk cite pasal apa yg jadi dlm semniggu ni.
haaaaa,boleh! hahaha.

hai korg! lama kan aku hilang.
aku betul betul sibuk,
dgn anak,kursus,hidup aku,life aku,
kerja umah,bisnes,masaka utk anak.
ahhhhh bz kan aku.
aku sampai xde masa utk diri sendiri.
rasanya lah.hmmmmmm.

last week suami aku xbalik KL,
sbb ada bowling.tempat kerjanya buat
tournament.rindu gila kot.
aku mmg xboleh kalau xjumpa laki aku,
kalau selalu dye x balik,
aku akan g sana,tp mgu lepas kan sibuk,
ngan adik aku nikah lah,
itu ini,banyak hal.so aku xnk balik,
nk duk KL je.tp duk umah je pon bz jugak,
bukan boleh tidur 24/7 pon.

mgu ni aku balik ipoh.yeay!
dr hari isnin ritu aku kursus,
adobe photoshop wei!
aku mmg dh lama nk amik kursus tu,
last last dpt jugak.best sgt.
selalu kalau kursus leh balik awal
tiap jumaat,tp kali ni xdpt.
sedih gila.tu yg melangut je aku kat opis ni.
tp xpelah.sempat lah update blog.
heeee.

online shop aku pulak x bergerak.
sbb stock seluar x sampai lg.
cust dh banyak tanya,ahhh tension.
so aku kena suruh dorg book dulu.
apa lah dropship ni,stock pon xde.mencik tol
aku! aku nk meniaga pon susah.

imann sophea lak sejak dh 7 bulan ni,
perangai dh lain mcm sket,
bila aku hilang dye diam duk ngan nenek,
tp nmpk aku lalu je,trus meraung nk kat aku,
suh aku amik dye,pandai depakan tangan.
nk aku dukung je dye,pas tu kalau aku pegang hp,
dye mmg susah hati,nk jugak hp aku,nk whatsaap n balas
msg mmg payah.haish!

pas tu dh pandai kedepan.
so now,kalo letak atas tilam,kejap je dye dh g ke lantai,
kalau nampak wayar wayar terjulur kat tepi dinding,
lg dye suka,melaju je g kat wayer nk tarik.
risau betul aku.lepas ni aku kena cr pipe,nk masukkan
sume wayar dlm pipe.kalo x buat cm tu,
kang ada yg kipas jatuh kang.

cite pasal tips kurus lak,
aku now mkn Slimming product from d"herb,
hmm dye berak berak,lepas minum,
8jam lepas minum akan berak berak.lepas berak mmg lega gila perut,
rasa sedap je.masa mmbuang tu mmg akan keluar lendir lendir,
dgr mmg geli.tp best weh.banyak lemak terbuang.

heee.aku kurus ke?
ntah lah.rasa mcm dh slim,tp pada mata aku lah.
kata penimbang x tau lg.hahahahaha.
kalo x turun berat this week,aku tau dh sbb apa,
mst sbb masa kursus aku mkn banyak,
lauk sedap sedap.xtahan weh!
hahaha.

ok lah.nt update ag eh.isnin insyaAllah,
tp rasa isnin nk EL.hahahaha boleh x gitu!

kalo xde,selasa lah aku update ag eh.
heee bye!

pic terbaru,rabu lepas,heee.benci snap pic dekat cm ni.mata cm juling je.

my lovely diamond! mengada!

16 comments:

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah..dah kurus..tahniah!!

Gadis said...

Iman dah makin comell...^_^

Khai♥Rin : anies said...

tp jgn lupa bersenam jg ye.. ;-)

Syaz Rozelt said...

hehe..syaz pon baru grab tudung mcm nie dkt jalan tar td..ni pon baru balik je..hihi

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nak cuba jugak la.. nak kurus jugak sblm betul2 gemuk ni.:D

ieda immi said...

lor arituu nak tanye akak pasal herbalife kan :)

x per2 , tgk progress dherbs nie & gud luck dear ;)

memang ngada aje nengok muke dia ;)

Ratu Hatiku said...

oklah kalau dah kurus...hihihi
comelnya tuan tanah sama comel ngan sophea... :D

With Julia said...

rara dah kurusssssssss wowwww! hehehe

Ina Haireina said...

amboi.. punye la bz seminggu ni ye.. harap2 pasni tal bz sgt la ye.. boleh update blob.. hehhee..

yg tips kurus tu.. nanti bila penimbang dah kate kurus.. bgtau ye. nak kurus jugak.. hehe..

diana said...

klu ubat yang berak2 ni biasanya berkesan rara..akak pernah nk cuba tapi sebab nyusu bgadan tak jadi la.nmpk gaya kena tunggu 2 tahun lg la baru nk mkn ubat2 mcm tu..letih la gemuk nih..kan..

HanNis SaNia said...

Hihi jom try herbalife utk kurus

aimi adilah said...

kak air tu rse pe ek?? hihiihihih

cha said...

wah jarang u tempek muka sendiri finallyy dapat jugak i tgk huhu

Papa Mifz said...

fuh kedengaran memang sungguh sibuk yer...semoga semuanya berjalan dengan lancar...

mas saari said...

comey dah rara tu.. kurus sgt tak lawa gak.. yg penting sihat, berisi sikit takpe.. hehehee

LiNda said...

Nampak kurus rara :) Rara tak makan nasik ke, heee..linda je tak kurus2 lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...