Image and video hosting by TinyPic

10 May 2013

berdebar jumpa suami

korg pernah x rasa berdebar bila nk jumpa suami korg?
hee,aku selalu berdebar taw,bila suami aku balik sekali skali,
@ lepas x jumpa 2minggu ke,mmg selalu berdebar debar,
hahaha poyo kan.aku kan PJJ dgn suami aku,so bila dye ada hal.
2minggu sekali baru kami jumpa,and bila jumpa tu mst
rasa mcm baru bercinta,berdebar debar,seram sejuk,
cehhh.mst pk,nk jumpa nt mula mula nk buat apa,
nk salam ke,nk kiss ke,nk hug ke.hahaha.
aiii loiiikeeeee ♥

semalam Alhamdulillah,
suami and FIL aku selamat sampai Malaysia,
selamat dan sihat,tapi muka sedikit hangus,
sbb suami aku kata panas gila kat sana.

aku mintak bos aku bg balik awal sket smlm,
and aku balik kul 4.45pm,
so jalan pon xjem,kul 5.15pm dh sampai umah,
masa dlm perjalanan tu,berdebar je hati.
xsabar nya jumpa,rindu membuak buak neh.
hahaha.sonok gila.sampai je rumah,bg salam,
tgk muka insan insan tersayang.mmg happy sgt!

salam salam,kiss kiss MIL SIL and last baru aku g kat laki aku,
maluuuuuuuuuuuuuu.hahaha.jumpa,salam,kiss kiss,tp xsempat hug.
maluuuu.hahaha.but sonok sgt.haih!

lepas tu,sonok nya sembang mmg x hengat lah.
kul 1am lebih baru tido smlm.yg anak dara aku pon sama naik,
dye lah org paling gembira,sbb tgk ramai org.sonok betul dye,
sllu ada mashu n ibuu je,tapi rini nenek ada,papa ada,mummy ada.
best lah tu.memanjat sana sini.berpeluh peluh main,
pas tu tido jap,main balik.haih!
sonok gila aku tgk dye.
dan dan batuk n selsema hilang.
Alhamdulillah ♥

nk update lg.tapi ada kerja kena buat jap.
nt sambung lg eh.bye!

budak paling happy.sume tempat nk panjat.

see,dinner pon sampai 2 kali.lapa sbb banyak main.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. ekekeke..sweet je nak nebes-nebes...stkt ni tak dpt rasa lg feel gitu..tiap2 ari jumpe kot

    ReplyDelete
  2. huh.. dinner sampai 2x? ni mesti cepat jea membesar ni.. cute lea.. gerammm..

    ReplyDelete
  3. alololo. sweet la rara ni ^^ ok, boleh lepaskan rindu ye dak ^^

    ReplyDelete
  4. Hahhaa Auummmmmm lama tak jumpa.

    ReplyDelete
  5. Selalu!!
    sbb kte adalah sme PJJ dgn husband.sobss.
    paling sadis adalah waktu ank sakit hubs xde disisi:(

    ReplyDelete
  6. ahaha..biasa la kak..neves2 ni best kan.. mcm la nak jumpa first time..hehe.. kita dgn tunang pun camtu.. dia relax, tp kita neves yng amat.. mau nye tak, jmpa setahun sekali..hehehe

    amboi imansophea..bukan main seronok dia ye.. pasni xmo demam2 btuk sume ye.. haritu msti tak shat sebab rindu.. :)

    ReplyDelete
  7. aktif sangat ni sebab tu kena makan banyak hihi...

    ReplyDelete
  8. penah rasa.. kalau x jumpa 2 mggu, nak tggu dia smpi uma adoiii.. jam macam lambat je.. mcm masa bcinta kan kan.. sekali sekala di tinggalkan mmg best

    ReplyDelete
  9. hoho..nebes ehhh.. kalau jumpe hari2 mesti x excited sgt ehh

    ReplyDelete
  10. auwww...kita serupa, padahal laki ada je dpan mata..tp klu ada sesekali dia kena pergi memana walaupun 2-3 hari, bila nak jmpa balik mmg berdebar tahap melampau..haha... =')

    ReplyDelete
  11. sebijik muke papa die. comeyyyy.

    ReplyDelete
  12. haha..dulu masa memula kawen gitu la..suami kerja balik 2,3 hari sekali terus malu la..sekarang tak dah..ekekek..

    ReplyDelete
  13. sweet gak pjj marriage ni kn? ;)

    ReplyDelete
  14. rara yg jumpa 2w sekali pun rasa cam tu apalgi sy yg jumpa 2 3 bulan sekali.. lagi2 la nebes.. rasa cam baru kawen je.. hahaha

    ReplyDelete
  15. Masa time PJJ dulupun rasa perasaan yg sama. excited & rindu terlebih-lebih. skrg bila dah duduk sekali xrasa nebes cm gitu. hehe..cuma kalau hubby g kursus seminggu jadi excited xsabar2 nak tunggu dia balik. hehe....

    ReplyDelete
  16. kite yg jumpa sebulan sekali ni lagi berdebar-debar... hihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com