14 May 2013

bila rasa bahagia tu datang!

korg mst penah gaduh ngan kawan korg kan?
ke x penah gaduh langsung?
aku?
hidup aku dulu penuh dgn kawan kawan,
kawan kawan adalah segalanya.kalah BF,
hehe. ( masa ni aku x kenal suami aku lg )
aku bahagia sgt ngan kawan kawan aku.
gila gila.suka duka bersama.
tapi! bila ada selisih faham,
kami hilang kawan.kami diam,
senyap.masing masing buat hal masing masing,
xamik tau pon.
buat tak tau,buat bodoh.
dgr dgr cerita dr orang.then diam.

tapi Allah maha besar,
Dia temukan kami semula masa PRU13 haritu,
xsemena mena kami bersalam dan laga laga pipi.
aku pon xpasti kenapa aku buat cmtu.
tapi aku teruja jumpa balik kawan aku.
setelah sekian lama,ya,lama gila.
masa brsalam tu,hilang segala sakit hati.
berterbangan mcm tu je.pelik.
tapi aku bersyukur,Allah bukan kan pintu hati kami.
Alhamdulillah.

aku dh dapat balik kawan aku.
aku happy sgt.
Alhamdulillah again.

InsyaAllah.hidup akan lebih bahagia.
boleh share share ttg hal anak anak lepas ni.
yeay ♥

gambar xde kena mengena,tapi nk letak jugak sbb kelakar.

10 comments:

mama leen said...

hehe... kan best kalau anak print je... tak payah nak alah mengandung.. macam2 la... haha..

Khai♥Rin : anies said...

penah gaduh sekali...tp ntah bila dpt jumpa dia sbb dia kt kelantan... ;-)

Mila Ahmad said...

PERNAH jugak bergaduh tapi tak lama sebab selalu amal sikap terus terang dalam persahabatan.

Ratu Hatiku said...

Pernah gak gaduh tp pastu baik jugak... :)

CikNaa said...

ciknaa ada bff yg smpai skrg menyepi, padahal ada je kt fb tu. tp tak bertegur sapa..


eh lawak giler gambor tu! haha..

Mooniqueen said...

MQ sampai sekarang pun ada lagi mcm tu.. kalau kenangkan sedih jugak.. tapi nak buat mcm ne dah org yg xnak kawan dgn kite ;(

::EIDA:: said...

banyak kali gaduh. lepas gaduh baik balik. hahahahahhaa

diana said...

kalau kawan sekolah akak pun mcm tu..terlupa pernh brgaduh.tp klu kawan masa kerja kat jb dulu..tak mau jumpa..klu terjumpa pun malas nk tgk muka..haha,..

Myra Jay said...

MJ penah selisih fahan dengan kawan, tp smpai skrg xpernah terjumpa..

rasanya cerita lama dah tutup buku kan ;D

Wawa said...

selalu gado dgn BFF...tp tak smpai setengah jam kitorang boleh gurau2 balik....hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...